cLick - OR - Die
Poznat
- Poruka
- 7.126
MinM_4Life:
o i da. Muskarci su def bolji i iskreniji prijatelji.
O da. I imamo kitu pride

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
MinM_4Life:
o i da. Muskarci su def bolji i iskreniji prijatelji.
havalius:Sad me zanima jedna stvar. Ima ovde na forumu dosta prepirke, padaju ružne reči..., pa me interesuje da li ste takvi i u privatnom životu, pecate se na svaku udicu, burno reagujete, ili anonimnost dovodi do popuštanja kočnica. Kao klinci kad naprave neku glupost pod okriljem mraka, što ne bi uradili da je neko mogao da ih vidi.
Prijatelji su nešto lično naše. Umemo li da ih cenimo?Htjedoh reci, ne trebaju mi isfolirani telefonski razgovori, notice, i pricha o krpicama, ako ne mogu reci ''e, stavarno si krava, shto si mi to uradila'' onda, su to druge orbitale ''prijateljstva''...tako moze sa nekim drugim ljudima...
hihihi..i tako toIndigo71:Imam neku braću ... i to ...
DisMisaL:Vala i tem prijateljima neje lako sa nama. Treba da su dobri ljudi, uglavnom pošteni, puni razumevanja za svašta nešto, u svem dostojni i ravni nama, šta već. Da nas ne lažu i kad kradu od drugih da nam daju naš deo. I ako se već švaleraju, da to ne bude baš sa našim mužjakom/ženkom, a ako jeste, da bar ne znamo šta rade kad nas već nisu pozvali. Da nas poštuju i hvale i da žale za nama kada nas ne bude bilo. A zauzvrat ima da dobiju našu nepodeljenu vernost, i sve, ama baš svaki čin prijatelstva da im uzvratimo sa zelenaškom kamatom, ako treba. A mora, jer mi smo takvi ljudi i prijatelji. Čini mi se da dobar deo nas ne bi ispunio svoje uslove prema kojima nekoga ustoličuju za prijatelja, eh. O čem ja govorim...
Lexa:Što se slažem, Gljivo, dakako
Al' mene ste možda malo krivo shvatili. Nije svejedno da li je on/ona masovni ubica, ili pop. I nikako mi ne bi bilo drago da saznam nešto užasno za prijatelja. Ni pod razno ne bih volela da posle, recimo, godinu dana shvatim da je narkoman. Ka.
Al' neću ga/je napustiti zbog toga. To nije moj kriterijum izbora. Postoje stvari koje ne tolerišem, ali samo ako se primenjuju na mene. Ako se primenjuju na druge, objektivno su ružne i moje je da kažem. Tačka. Niko nije savršen. U prijatelju tražimo uglavnom samog sebe.