Peta W.
Veoma poznat
- Poruka
- 10.072
I shta onda? Jednostavno pustish da prodje ili.... ?Hellen:Исто, али исто тако сам се осећала...месецима, па и годинама...
Poslala mi je poruku da popijemo kafu.... tek tako,kao da se nishta nije desilo...
Nisam zhelela da idem,rekla sam joj da dodje ako zheli..
I doshla je. Eto,slaba sam na nju. Bash sam slaba. Sedele smo,gledale seriju,donela mi je neke moje stvari,prichala o polaganju vozachkog... i meni je svo vreme na vrh jezika bilo da je pitam" Dobro,hocesh li progovoriti vishe?" ..ali nekako,ne znam... smatrala sam da ako ima neshto da mi kazhe sama ce mi reci. I nije nishta rekla. Otishla je kao da nishta nije bilo. Osim shto sam sama primetila da me nije pitala nishta lichno i temeljno kako smo nekad prichale,vec vishe onako..kao da caska sa nekim..nebitnim... o saobracaju,novinama,vestima... i ostalim glupostima. I sad ne znam shta da radim..dodje mi da se pokupim i odem za njom,povuchem je za ruku i pitam je zashto se pravi luda...
Uzhas jedan kako sam slaba... shto je zaista glupo u ovoj situaciji,jer sam chista pred njom i nemam chega da se plashim niti da se stidim.... Nego eto... valjda se bojim da chujem to da smo zavrshile,iako i sama to mislim i po malo i osecam....