krasuljak
Buduća legenda
- Poruka
- 26.629
Samo još da naučim da smanjim slike.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja sam na pdf ljubimci postavila Bajin i DOnin album, a i otvorila temu belgijski ovčar - malinoa, tako da ne znam, plašim se da ću biti dosadna
HVALA! Imala sam uzasno puno obaveza, pa nisam stigla da se zahvalim. Maca ostaje, a u ponedeljak idemo cika- vetu. Jos jednom, hvala najlepse, puno si mi pomogla.xeniax, na dobrom si mestu i dobrodosla na nas pdf! To ja sad zamenjujem Kurta...nece se naljutiti, znam!
Ovako, ako si odlucila da zadrzis macu ipak ti savetujem da je odvedes kod veta. Neznam u kakvom je stanju ipak su oni strucni!
Inace, njih vrlo brzo naviknes na red...ako si u stanu, nabavi pesak pet sopa ili nekog trznog centra, odredi joj mesto i ona ce uvek znati.
Sto se tice preporuke veta, znam ..ali neznam dal je to dozvoljeno da ga reklamiram pa cu ti poslati na pp.
Dobro vas nadjoh, dobri ljudi! Ljubimci su vam prelepi.
Imam problemcic, pa se nadam da od vas dobijem potrebne informacije. Pre 2 dana mi se niotkuda na vratima pojavilo mace, nije mi jasno kako se uopste popelo uz stepenice, minijatura, mrvica. Kako je bilo vec kasno, a napolju hladno, ja resim da ga unesem u stan, kao, videcemo sutra sta cemo. Za "toalet" iskoristim sadrzaj saksije i kartonsku kutiju. Neverovatno, ali snaslo se, ja se odusevila...Sada, ako ga zadrzim, postoji neka procedura, vama, pretpostavljam, poznata, u vezi sa vakcinacijom, ciscenjem od parazita i sl. Ne znam ni koliko je staro. Dakle, sta i kojim redom raditi. I, da, kojem veterinaru u NI da ga odnesem?
Marija treba mi pomoc.Koji lek se daje mackama kada imaju problem sa stomakom?!treba mi odgovor hitno.!
Koliko je stara maca, kakvi su simptomi, to neznam!
Inace, Radda je u pravu...i mackama se daju lekovi iz humane apoteke!
Javi sta se desava!