Prijatelji sa povlasticama

Da li verujete u prijateljski seks?

• Da

glasova: 10 41,7%
  • Ne

glasova: 14 58,3%

• Ukupno glasova
    24
  • Anketa je zatvorena .
Vidi, svako neka radi sta zeli. Polemika.
Neka se pegla ko sa kim i koliko zeli.
Samo ne pretstavljajte to kao neku posebnost ili bitnost.
Jery, ne malom broju su gace spale na samu pomisao na polni organ, bilo muskog ili zenskog.
Vece je zadovoljstvo prica sa ženom sa stilom kulturom i obrazovanoscu, damom, nego seks sa 10 tih kojima su gace pale jos na vratima, ako su ih uopste i obukle, i ako uopste i vrata postoje.

Voimja oca
poštenaprovincijalka.com

Priča se kako bi muškarci voleli da imaju prijateljicu sa kojom povremeno mogu da imaju i sex, a da ostanu prijatelji.

Za žene se više sumnja da su sposobne za tako nešto, a da se ne vežu i ne postanu ljubomorne...
https://www.krstarica.com/zivot/lju...telja-sa-povlasticama-ne-funkcionise-za-zene/

Šta mislite o tome? Može li to funkcionisati? Imate li neko iskustvo?

Pogledajte prilog 933927
Da, moze funkcionisati vanredno dobro.Ja sam imao koleginicu u studentskim danima skojom sam imao povremeni seks, sto je trajalo par godina.Uglavnom izmedju nove i stare ljubavi, ponekad iz dosade.Nije tako retka pojava, ali zene ne vole pricati o tome

Da, moze funkcionisati vanredno dobro.Ja sam imao koleginicu u studentskim danima skojom sam imao povremeni seks, sto je trajalo par godina.Uglavnom izmedju nove i stare ljubavi, ponekad iz dosade.Nije tako retka pojava, ali zene ne vole pricati o tome
ček zar nisi pisao da nije bilo nikakve ljubavi? :lol:

Zašto da ne, samo je pitanje da li neko u tome potajno voli i nada se, ili je zaista baš sve jasno i prihvatljivo za oboje.

ček zar nisi pisao da nije bilo nikakve ljubavi? :lol:

Zašto da ne, samo je pitanje da li neko u tome potajno voli i nada se, ili je zaista baš sve jasno i prihvatljivo za oboje.
koristim uobicajeni recnik ,posto svi patite na "ljubav" kao takvu.Prijatelj sa povlasticama bazicno nije nesto razlicit od ljubavnika udate dame, ili "bivsi" doticne, skojim ona odrzava odnos godinama, cak ako se i udala.Zene prave razlike izmedju dobrog seksa i "ljubavi" (kojeg voli zbog inih razloga, ali u krevetu ne reagira na neizreceno, ne razume njeno telo, i ako mu se nesto kaze to dozivljava kao kritiku)

За мене је то најбољи однос, имаш блискост са неким али опет имаш неки свој сопствени начин живота на који не утиче нико. Нема процењивања на основу материјалног, нема окривљавања, љубоморисања и сличног, чега има у браковима и у везама.

Back