Pricha... :-)

• Začetnik teme Začetnik teme d4ch4
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Dobro,necu da prozivam i da navodim ko sve to radi.Nebitno.Da mi nastavimo sa pricom kako ja ne bih vise bila dezurna vestica ovde!
PRICA:
"Jednom davno rodila se devojka crne kose koja se vucarala po zemlji cuda u nadi da ce pronaci princa koji ce biti spreman da hoda po zamisljenim stazama dobra i zla i koji ce biti posut trnjem do..."

Sasha85:
Natasa81:
Dobro,necu da prozivam i da navodim ko sve to radi.Nebitno.Da mi nastavimo sa pricom kako ja ne bih vise bila dezurna vestica ovde!

Ne,kazi sad... Reci koga ja to nisam opomenula... Da ne bude posle da neko ima privilegiju... "Podseti me"...
Kao sto si ti meni toplo preporucila "procesljaj ostale teme i uveri se sama".I ne smaraj vise sa tim uclanjenjem molim te.To sto se ne obracamo ostalim "sefovima" to je zato sto si ti duso moja najpedantnija i najvrednija ovde :roll: . A sto se tice "razgovora" izmedju Maria i mene,"izvristala si se",prihvatila sam kritiku,izvinila sam se i sta jos hoces?

Natasa81:
Sasha85:
Natasa81:

Ne,kazi sad... Reci koga ja to nisam opomenula... Da ne bude posle da neko ima privilegiju... "Podseti me"...
Kao sto si ti meni toplo preporucila "procesljaj ostale teme i uveri se sama".I ne smaraj vise sa tim uclanjenjem molim te.To sto se ne obracamo ostalim "sefovima" to je zato sto si ti duso moja najpedantnija i najvrednija ovde :roll: . A sto se tice "razgovora" izmedju Maria i mene,"izvristala si se",prihvatila sam kritiku,izvinila sam se i sta jos hoces?
ma pusti je....ljubomorna je zato sto nas dvoje cavrljamo...nikad do sada nije bila ovakva... :roll:

Natasa81:

I to sam uradila... I nista nisam videla...
A to sto sam trazila da se registrujes,nisam to uradila zbog sebe (mene iskren bas briga,jer meni to nista ne znaci)...
I ne budi ironicna... Ne stoji ti... Pogotovo sto mene ta ironija ne moze da pogodi...
Jos nesto... Ja ne "vristim"...

mario80:
Natasa81:
Sasha85:
Natasa81:

ma pusti je....ljubomorna je zato sto nas dvoje cavrljamo...nikad do sada nije bila ovakva... :roll:
:lol: :lol: :lol: :lol: :wink:

"Jednom davno rodila se devojka crne kose koja se vucarala po zemlji cuda u nadi da ce pronaci princa koji ce biti spreman da hoda po zamisljenim stazama dobra i zla i koji ce biti posut trnjem do struka debelog,nije tada znala da je to..."

Natasa81:
mario80:
Natasa81:
mario80:
Natasa81:
mario80:
...kaput i...
...skocila....
ps.uze li ti nik ili sta? :roll:
...u reku.U tom trenutku...
P.S. :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
...naidje...
ps.da ga drpim ja za tebe? :roll:
...dugo ocekivani princ i...
P.S.Idem i ja odavde,uskoro,samo da vidim sta ce biti sa pricom.Nekima ocigledno nisam simpaticna i necu da se zamaram glupostima.
...spase je...
ps. pa meni si jako simpa... :(

mario80:
Natasa81:
mario80:
Natasa81:
mario80:
Natasa81:
mario80:
...kaput i...
...skocila....
...naidje...
P.S.Idem i ja odavde,uskoro,samo da vidim sta ce biti sa pricom.Nekima ocigledno nisam simpaticna i necu da se zamaram glupostima.
...spase je...
...pruzajuci joj...
P.S. :oops:
I ti meni,posebno te tvoje zivahne okice,ali sta je tu je.Palim u grad.KISS!!!!!!!!

Natasa81:
mario80:
Natasa81:
mario80:
Natasa81:
mario80:
Natasa81:
mario80:
...kaput i...
...skocila....
...naidje...
...spase je...
...pruzajuci joj...
P.S. :oops:
I ti meni,posebno te tvoje zivahne okice,ali sta je tu je.Palim u grad.KISS!!!!!!!!
...svoje....
ps. pa daj mi barem maiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiil.... :roll:

Back