gost 11071
Veoma poznat
- Poruka
- 12.234
jednm davno rodila se devojka crne kose/duse
...koja se vucarala po zemlji cuda...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
... U nadi da ce pronaci...LPhoklica:jednm davno rodila se devojka crne kose/duse
Da li ti je iko ikada rekao da si veoma duhovit?mario80:jednm davno rodila se devojka crne kose/duse
...koja se vucarala po zemlji cuda... U nadi da ce pronaci...
...svoj nick...![]()
Ne moze,to je glupo!QchCK*a:Ne, ne, ne......mislila sam nakad dvoje daju u isto vreme post.....Ajde ovako ONAJ DRUGI brise svoj post, a ostaje prvi. Ja cu sad da obrisem moj, a prica se nastavlja od tvog posta. Ok ?
... koji ce biti spreman...d4ch4:Princa....
Natasa81:... koji ce biti spreman...d4ch4:Princa....
Pa vidis da nema nikoga,trajace sto godina...d4ch4:Natasa81:... koji ce biti spreman...d4ch4:Princa....
JEDNA RECH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Natasa81:Pa vidis da nema nikoga,trajace sto godina...d4ch4:Natasa81:... koji ce biti spreman...d4ch4:Princa....
JEDNA RECH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Uostalom mogao bi da napravis izuzetak ipak si ti taj koji mi je uzeo nick,gledaj da uzmes i ovaj molim te.
Da nastavimo pricu... :wink:
Pricha....:Jednom davno rodila se devojka crne kose koja se vucarala po zemlji cuda u nadi da ce pronaci princa koji ce biti spreman da....
d4ch4:Pricha....:Jednom davno rodila se devojka crne kose koja se vucarala po zemlji cuda u nadi da ce pronaci princa koji ce biti spreman da....
infidel:Jednom davno rodila se devojka crne kose koja se vucarala po zemlji cuda u nadi da ce pronaci princa koji ce biti spreman da
hoda po ....
...zamisljenim...d4ch4:infidel:Jednom davno rodila se devojka crne kose koja se vucarala po zemlji cuda u nadi da ce pronaci princa koji ce biti spreman da
hoda po ....
Natasa81:Jednom davno rodila se devojka crne kose koja se vucarala po zemlji cuda u nadi da ce pronaci princa koji ce biti spreman da
hoda po zamisljenim stazama....
...i zla... :shock:mario80:Jednom davno rodila se devojka crne kose koja se vucarala po zemlji cuda u nadi da ce pronaci princa koji ce biti spreman da
hoda po zamisljenim stazama dobra...
posut...snaja88:...i koji ce biti...
...trnjem...Natasa81:posut...snaja88:...i koji ce biti...
Bozo:mario80:htela je nik delfin...![]()
Pa nesto ne vidim da je daca bas kriv za registraciju nicka 'delfin' da nije neki drugi u pitanju?
Kada sam pisala pod tim nikom? Ne razumem.Nije mi bilo jasno zasto ne mogu da se registrujem,mada vise nije vazno.Posecivala sam forume pod nickom DELPHIN (iz meni vaznih razloga),vise ne mogu jer se ona mala gnjida uclanila da bi mi napisala "AAAAAAAAA NE MOZES KAO DA SE UCLANIS?".Od tada koristim ovaj nick.To je sve.Sasha85:Bozo:mario80:htela je nik delfin...![]()
Pa nesto ne vidim da je daca bas kriv za registraciju nicka 'delfin' da nije neki drugi u pitanju?
Uzela je nick Delphin,a ne Delfin... Delfin je vec zauzet... Njega je koristio Srebro,osim ako ga nije odjavio....
Zalila se meni,ali posle toga je pisala pod tim nickom...
Natasa81:Kada sam pisala pod tim nikom? Ne razumem.Nije mi bilo jasno zasto ne mogu da se registrujem,mada vise nije vazno.Posecivala sam forume pod nickom DELPHIN (iz meni vaznih razloga),vise ne mogu jer se ona mala gnjida uclanila da bi mi napisala "AAAAAAAAA NE MOZES KAO DA SE UCLANIS?".Od tada koristim ovaj nick.To je sve.Sasha85:Bozo:mario80:htela je nik delfin...![]()
Uzela je nick Delphin,a ne Delfin... Delfin je vec zauzet... Njega je koristio Srebro,osim ako ga nije odjavio....
Zalila se meni,ali posle toga je pisala pod tim nickom...