Gedeon
Veoma poznat
- Poruka
- 14.680
Bio sam na službi u drugoj pomesnih crkvi. Sveštenik me pričestio pod sličnim ali različitim imenom, kako je uspeo da me razume. Kako se sad zovem? Pod kojim imenom da se sad pričešćujem?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovo me jako brine.Sta ti pise na licnoj karti?
Jeste. Pričestio sam se u hramu Bugarske patrijaršije. Sveštenik je moje ime prilagodio bugarskoj verziji. Slično je a nije isto. Još me sad neki naši prozvaše da sam postao Bugarin jer sam se pričestio u Bugarskoj pravoslavnoj crkvi. Kakve gluposti.Dosta nezgodna situacija.
Ma ništa strašno i svetima se nekad ime promijenilo kad su se približili Istini.Jeste. Pričestio sam se u hramu Bugarske patrijaršije. Sveštenik je moje ime prilagodio bugarskoj verziji. Slično je a nije isto. Još me sad neki naši prozvaše da sam postao Bugarin jer sam se pričestio u Bugarskoj pravoslavnoj crkvi. Kakve gluposti.
Nemam nameru pobugariti se. Onda bih morao još slaviti imendan. Da me nije bugarski pop pred Bogom bugarizovao?!
zato je bog napravio sve sa razlicitim DNK, tako da imena i nisu potrebna, poznacete forenzickiOvo me jako brine.
Nosis i dalje svoje ime,a crkveno ostaje u crkvenim knjigama.Valjda si ga zapamtio.Svi koji su krsteni u crkvi imaju ime koje im je kum krsteni dao i crkveno koje se poklapa sa nekim apostolom,ciji je praznik u to vreme.Bio sam na službi u drugoj pomesnih crkvi. Sveštenik me pričestio pod sličnim ali različitim imenom, kako je uspeo da me razume. Kako se sad zovem? Pod kojim imenom da se sad pričešćujem?
Pogledaj u licnom dokumentu.Bio sam na službi u drugoj pomesnih crkvi. Sveštenik me pričestio pod sličnim ali različitim imenom, kako je uspeo da me razume. Kako se sad zovem? Pod kojim imenom da se sad pričešćujem?
Moram proveriti kako stojim kod Boga po tom pitanju. Nema prozorljivih starca Pajsija da ga pitam.Pogledaj u licnom dokumentu.
Licna karta, pasos, izvod iz maricne knjige rodjenih, izvod iz drzavljanstva...
sad te ima dvojica...jednog sebe pošalji u raj drugog u pakaoBio sam na službi u drugoj pomesnih crkvi. Sveštenik me pričestio pod sličnim ali različitim imenom, kako je uspeo da me razume. Kako se sad zovem? Pod kojim imenom da se sad pričešćujem?