Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Poenta je u ovome "skoro". Ti ne mozes da znas gde su jos isli ili sta radili ti ljudi pre ili posle toga, ili tih dana. Na kraju tada je socijalni zivot bio bar ovde strogo ogranicen, a ja eto iz svog iskustva znam da ljude koje sam videla na pricesti u sred korone (2020god pred Uskrs) nisam videla i na plakatama, ukljcujuci i svestenstvo, a to mi je sve u komsiluku. Pa ti sad razmisli da li si bas tacan zakljucak izveo i nije li neko predubedjenje u pitanju.Ne jednoj, nego dodje ti 20 pacijenata sa istim simptomima, skoro nikakvim socijalnim zivotom i zajednicko im je da su lizali istu kasiku.
Samo glup covek ne bi povezao.
Samo idiot bi negirao vezu.
I za tebe isto pitanje. Da li bi olizao kašičicu nakon obolelog od kuge?Već su sprovedena istraživanja i pokazano je da nema rizika za zarazu prilikom pričešćivanja.
Crkva je i apelovala tih meseci i dana da neko ko je zarazen izbegava da ide u crkvu, tako da su ocigledno ljudi to poslusali.I za tebe isto pitanje. Da li bi olizao kašičicu nakon obolelog od kuge?
I drugo, da li bi išao na pričest znajući da si zaražen?
Ali nije isto van Pričešća.А kada bi 200 ljudi lizalo istu kašičicu van pričešćivanja. Onako radi testa?
Питај свештенике у болници како то да нису умрли први дан кад су дошли на службу.imaš link na to istraživanje sa pričešćem? ja iskreno sumnjam da je takvo istraživanje rađeno...verovatno je vest rekla kazala...igra gluvih telefona...
hoćeš da kažeš da sveštenici i crkveni velikodostojnici nisu umirali od kovida? da su bili zaštićeni? ne bih rekao...Питај свештенике у болници како то да нису умрли први дан кад су дошли на службу.
Пажљиво ме саслушај.hoćeš da kažeš da sveštenici i crkveni velikodostojnici nisu umirali od kovida?
tvoja vera je jača od tvoje logike...ne mogu ti pomoći... nađi nekog leproznog da primaš pričešće posle njega ne bi li dokazao svoju tvrdnju...Пажљиво ме саслушај.
У историји су постојале многе заразне болести, или нпр људи кад се заразе од беснила, или многе друге заразне болести.
Ако ниси знао, свештеник неретко кад причешћује има и остатак од причешћа.
Дешава се да људи који су у бунилу или болесни испљуну причешће.
Свештеник то не баца него лично искористи, а такође ако има других свештеника и/или ђакона, неретко и више људи искористи причешћа што је остало после причешћивања.
По твојој логици, свештеници у болницама би требало да умру одавно. Они углавном причешћују болесне а здрави су у мањини.
А ко гарантује да неко није био болестан од AIDS-a а да се причешћује ?
Колико је болести постојало пре ковида ? Туберкулоза и лепра на пример.
По твојој логици сви свештеници би одавно умрли јер они потроше цело свето причешће после причешћа свих људи у цркви. Ко гарантује да макар једна особа у цркви није болесна од неке заразне болести ?
Tako je, to je i meni svestenik rekao kad sam ga pitala o koroni i pricescu u to vreme....oni moraju da popiju taj ostatak pricesti posle svih i rekao je da bi se do sada 1000 puta razboleo da je to tako, i da misli tako.Пажљиво ме саслушај.
У историји су постојале многе заразне болести, или нпр људи кад се заразе од беснила, или многе друге заразне болести.
Ако ниси знао, свештеник неретко кад причешћује има и остатак од причешћа.
Дешава се да људи који су у бунилу или болесни испљуну причешће.
Свештеник то не баца него лично искористи, а такође ако има других свештеника и/или ђакона, неретко и више људи искористи причешћа што је остало после причешћивања.
По твојој логици, свештеници у болницама би требало да умру одавно. Они углавном причешћују болесне а здрави су у мањини.
А ко гарантује да неко није био болестан од AIDS-a а да се причешћује ?
Колико је болести постојало пре ковида ? Туберкулоза и лепра на пример.
По твојој логици сви свештеници би одавно умрли јер они потроше цело свето причешће после причешћа свих људи у цркви. Ко гарантује да макар једна особа у цркви није болесна од неке заразне болести ?