Pričest

Ne znam kakvim načinom bi se to uopšte moglo dokazati.
Lako, po vernicima
Kompletna analiza dan pred pricest, na dan pricesta, dan posle pricesta - i tako za deset dana pre i 10 dana posle pricesta
Pa onda analiza nadjene bakterije, koliko je ima i koliko je vremena potrebno da do te sume dodje
I onda na kraju dal je to tacan sekund pricesca, da nije 2 sekunde pre ili 3 sekunde kasnije

Mislim, vernici su bas precizni i kad oni pruzaju dokaz za nesto ;)

Zanimljivo je da se o mogućnosti zaraze priča, a da oni koji veruju da se ljudi
na pričesti mogu zaraziti, ne izražavaju zabrinutost za bližnje, nego hejtuju
hejta radi. Totalna negativa..

Izvor mi je 2/3 porodice i familije iz medicinske struke, i njihovog preobimnog iskustva.
А те двије трећине твоје породице медицинске струке су утврдиле да је велики број смртних случајева проузрокован причешћем, ма браво.:hahaha:

А те двије трећине твоје породице медицинске струке су утврдиле да је велики број смртних случајева проузрокован причешћем, ма браво.:hahaha:

Da. Jer kad ti dodje lik koji nema nikakav socijalni kontakt osim tog, onda nema sumnje gde se zarazio.

Da. Jer kad ti dodje lik koji nema nikakav socijalni kontakt osim tog, onda nema sumnje gde se zarazio.
Да ли те добро разумијем, причаш о особи која уопште не излази из стана - куће и не долази у контакт са другим људима, осим кад иде у цркву да се причести.
Не знам за тебе, али мени је ово за рубрику вјеровали или не.

Да ли те добро разумијем, причаш о особи која уопште не излази из стана - куће и не долази у контакт са другим људима, осим кад иде у цркву да се причести.
Не знам за тебе, али мени је ово за рубрику вјеровали или не.

Ne jednoj, nego dodje ti 20 pacijenata sa istim simptomima, skoro nikakvim socijalnim zivotom i zajednicko im je da su lizali istu kasiku.

Samo glup covek ne bi povezao.

Samo idiot bi negirao vezu.

Управо тако, а опет са друге стране имамо веома велики број смртних случајева који се изравно доводи у везу са вакцинама против ковида. ;)
Ne samo to, nego kada se neko u manastiru izleči, onda nema dokaza da
se baš tako izlečio. Nema dokaza ni da se pričešćem leče.
Al kad novinari šire paniku bez ikakvih dokaza da se neko baš na pričesti
razboleo, onda se veruje u to.

Ne samo to, nego kada se neko u manastiru izleči, onda nema dokaza da
se baš tako izlečio. Nema dokaza ni da se pričešćem leče.
Al kad novinari šire paniku bez ikakvih dokaza da se neko baš na pričesti
razboleo, onda se veruje u to.
Са оваквим закључцима и теоријама које колега форумаш наводи у оретходним постовима, наравно да је тако. :mrgreen:

Са оваквим закључцима и теоријама које колега форумаш наводи у оретходним постовима, наравно да је тако. :mrgreen:
Naravno da je tako, jer si idijot i glup si ako ne misliš kao on.

Meni su te intelektualne ucene načisto dosadile.

A jos si antivakser.
To sve objasnjava.
Ne bih te dalje zadrzavao, antivakserski sljam i verski fanstizam bi trebalo da je zabranjen.
Полако, смири се, на форуму си, а не на бауштелу.
Зашто мислиш да неког занима шта би ти забрањивао , као и твоји закључци, типа рекла ми тетка која ради у породичној?

Zanimljivo je da se o mogućnosti zaraze priča, a da oni koji veruju da se ljudi
na pričesti mogu zaraziti, ne izražavaju zabrinutost za bližnje, nego hejtuju
hejta radi. Totalna negativa..
Ма људи пишу а не познају материју.
Питао бих ја њих колико људи је причешћивано у току своје болести па ништа. Уосталом постоје цркве у болницама где свештеници стално причешћују оне који то желе.
И ту је све јасно, ту се причешћују углавном већина болесних.
А да идемо у прошлост, кад је туберкулоза била неизлечива, а лепра је такође излечена у 20 веку. Лепрозни су се причешћивали без проблема.
Све је јасно,а некоме неће бити јасно ни уз доказе јер неко не верује без обзира какви год докази постојали. О томе се ради.

Potkovani su hiljadugodisnjim iskustvom manipulacije, ne priznaju nista sto im nije u interesu ali ce te lako vrteti u krug.
Zato se ne nerviraj.
Како си нас само прозрео, још да бар себи објасниш какав интерес би ја могао имати за ово што сам написао у претходним постовима. ;)

Back