- Poruka
- 89.438
Pa priča se po selu..А доказ за то је твоја тврдња, коју не можеш поткријепити неким изворима.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa priča se po selu..А доказ за то је твоја тврдња, коју не можеш поткријепити неким изворима.
Lako, po vernicimaNe znam kakvim načinom bi se to uopšte moglo dokazati.
Izvor mi je 2/3 porodice i familije iz medicinske struke, i njihovog preobimnog iskustva.А доказ за то је твоја тврдња, коју не можеш поткријепити неким изворима.
А те двије трећине твоје породице медицинске струке су утврдиле да је велики број смртних случајева проузрокован причешћем, ма браво.Izvor mi je 2/3 porodice i familije iz medicinske struke, i njihovog preobimnog iskustva.
А те двије трећине твоје породице медицинске струке су утврдиле да је велики број смртних случајева проузрокован причешћем, ма браво.
Да ли те добро разумијем, причаш о особи која уопште не излази из стана - куће и не долази у контакт са другим људима, осим кад иде у цркву да се причести.Da. Jer kad ti dodje lik koji nema nikakav socijalni kontakt osim tog, onda nema sumnje gde se zarazio.
Да ли те добро разумијем, причаш о особи која уопште не излази из стана - куће и не долази у контакт са другим људима, осим кад иде у цркву да се причести.
Не знам за тебе, али мени је ово за рубрику вјеровали или не.
Ne samo to, nego kada se neko u manastiru izleči, onda nema dokaza daУправо тако, а опет са друге стране имамо веома велики број смртних случајева који се изравно доводи у везу са вакцинама против ковида.
Стварно нисам знао да доктори питају пацијенте да ли су се причешћивали.Ne jednoj, nego dodje ti 20 pacijenata sa istim simptomima, skoro nikakvim socijalnim zivotom i zajednicko im je da su lizali istu kasiku.
Samo glup covek ne bi povezao.
Samo idiot bi negirao vezu.
Са оваквим закључцима и теоријама које колега форумаш наводи у оретходним постовима, наравно да је тако.Ne samo to, nego kada se neko u manastiru izleči, onda nema dokaza da
se baš tako izlečio. Nema dokaza ni da se pričešćem leče.
Al kad novinari šire paniku bez ikakvih dokaza da se neko baš na pričesti
razboleo, onda se veruje u to.
Naravno da je tako, jer si idijot i glup si ako ne misliš kao on.Са оваквим закључцима и теоријама које колега форумаш наводи у оретходним постовима, наравно да је тако.
U vreme epidemije pitaju sve.Стварно нисам знао да доктори питају пацијенте да ли су се причешћивали.
Не разумијем, шта сам одабрао?U vreme epidemije pitaju sve.
To, to.. navuci ga da kaže pa da dobije vitaminčić.. a i tebi bar pola dozeНе разумијем, шта сам одабрао?
Полако, смири се, на форуму си, а не на бауштелу.A jos si antivakser.
To sve objasnjava.
Ne bih te dalje zadrzavao, antivakserski sljam i verski fanstizam bi trebalo da je zabranjen.
Ма људи пишу а не познају материју.Zanimljivo je da se o mogućnosti zaraze priča, a da oni koji veruju da se ljudi
na pričesti mogu zaraziti, ne izražavaju zabrinutost za bližnje, nego hejtuju
hejta radi. Totalna negativa..
Potkovani su hiljadugodisnjim iskustvom manipulacije, ne priznaju nista sto im nije u interesu ali ce te lako vrteti u krug.A jos si antivakser.
To sve objasnjava.
Ne bih te dalje zadrzavao, antivakserski sljam i verski fanstizam bi trebalo da je zabranjen.
Како си нас само прозрео, још да бар себи објасниш какав интерес би ја могао имати за ово што сам написао у претходним постовима.Potkovani su hiljadugodisnjim iskustvom manipulacije, ne priznaju nista sto im nije u interesu ali ce te lako vrteti u krug.
Zato se ne nerviraj.