Price Iz Skolske Klupe...

Bliznakinja:
d4ch4:
Bliznakinja:
d4ch4:
...Ja idem u sabracjanu shkolu...ako se to moze nazvati shkolom...Bolje recheno u sabracjajni manastir.
Па кад имате једну рибу у раздреду.. :roll:
ако се и може назвати рибом

Ali zato je tu medicinska...
Зашто имам осећај да ти немаш ништа од тога :roll: :P :P

neznam...ne drogiram se.

U mojoj skoli je loodilo jer je ooogrooomnaaa... To u stvari nije samo gimnazija nego Srednjoskolski Centar, tu su ujedno opsta, jezicka i matematicka gimnazija, pa onda medicinska skola, brodomasinska i nautica (pomorska skola)... Ima nas nevidjeno mnogo, tako da je super... I sto je naaajzesce, svi smo ista smjena... Jeste da je uzasna guzva, ali je cool.

helena_LP-freak:
U mojoj skoli je loodilo jer je ooogrooomnaaa... To u stvari nije samo gimnazija nego Srednjoskolski Centar, tu su ujedno opsta, jezicka i matematicka gimnazija, pa onda medicinska skola, brodomasinska i nautica (pomorska skola)... Ima nas nevidjeno mnogo, tako da je super... I sto je naaajzesce, svi smo ista smjena... Jeste da je uzasna guzva, ali je cool.
e, a gdje zivis?

*november rain*:
helena_LP-freak:
e, a gdje zivis?
Negde u CG, koliko ja primecujem!!! :D

helena_LP-freak:
Jeste... u CG... ali da ne govorim jos i mjesto... necu da otkrivam identitet... :lol:
M da!!!Na ovom Forumu ljudi kao 'november rain' samo cekaju da saznaju mesto stanovanja clanova foruma da mogu da ih progone nocu i zafrkavaju ih telefonom!!! :roll: :roll: :roll:
Devojka te lepo pita!!! :?
Posalji joj PP!!! :evil:

A onda ce ona da nam kaze odakle si!!! :lol: :lol: :lol:

Shinoda:
helena_LP-freak:
Jeste... u CG... ali da ne govorim jos i mjesto... necu da otkrivam identitet... :lol:
M da!!!Na ovom Forumu ljudi kao 'november rain' samo cekaju da saznaju mesto stanovanja clanova foruma da mogu da ih progone nocu i zafrkavaju ih telefonom!!! :roll: :roll: :roll:

hehehe... :pPp
lood si... 8) 8) 8)

*november rain*:
Shinoda:
helena_LP-freak:

hehehe... :pPp
lood si... 8) 8) 8)
Posluzicu se vashim recnikom...
Hvaja, hvaja,hvaja,hvaja,hvaja,hvaja,hvaja,hvaja,hvaja,hvaja,hvaja,hvaja,hvaja,!!!!!!!!!!!!!
:D :D :D :D :D

Back