Ma ljudi, samo opusteno, ja se secam prva tri dana sam sa drugom iz klupe progovorio samo par reci i sa ovim od pozadi bukvalno jednu receneci. Naravno posle nedelju dana vec sam bio OK sa celim odeljenjem, a posle nekih mesec-dva sam se upoznao i sa likovima iz druge godine. Nazalost, taj ortak iz klupe je pao, pa sad vise ne idemo u isti razred i sad se osecam nekako sjebano nemam sa kim da se sibam u klupi, mislim ima drugih, ali ovaj je bas bio lik! Posto je moja skola podeljena na dva dela, mladji su gore, a mi, stariju dole (inace ta donja zgrada je do jaja, imam samo jedan sprat, tako da mozete i kroz prozor da pobegnete

), mi odemo kod ovih prvaka pa se secamo kako je nama bilo cool! Inace, ovi prvaci, tu je je li i moj drug iz klupe, imaju cak 7 riba u odeljenju, dok su kod mene 3 (ove 2 i nisu ribe, a ova treca je kao nesto isfolirana). Hehe kad odemo gore pa vidimo kisele face prvaka... A tek sto sam video jednu "klinku", puf.
Ala sam se ja raspisao i sve ovako konfuzno srocio, katastrofa! Da vam pomognem sta je poenta price: toliko cete se zbliziti sa novim drustvom da ce vam posle biti krivo ako neko padne. Evo moje odeljenje se skoro prepolovilo i sada smo rastrkani po celoj skoli. Nema vise zezanja posle skole na Kalisu, nema zezanja po Knezu

, a kad se setim kako nam je bilo lepo prosle godine

.
Jbg zivot ide dalje...
Ne znam zasto sam ovo ispricao, u svakom slucaju ne skodi, a cim ne skodi znaci da koristi!