Price Iz Skolske Klupe...

*november rain*:
Bliznakinja:
*november rain*:
bliz, drago mi je da je sad sve ok...
ja idem u skolu tek u ponedjeljak, pa cemo vidjeti... ((:
Хвала,хвала свима у сваком случају на подршци :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

:wink: :wink: :wink:
aaaa.. .meni sutra prvi daaan.. blah... :roll:
hehe... (; srecno (;
i samo ... kako? pa opusteno... (8 (8 (8
vec smo zakljucile da ces imati barem jednu osobu s kojom ces da pricas... (8 dovoljno za pocetak.... (;

Ma ljudi, samo opusteno, ja se secam prva tri dana sam sa drugom iz klupe progovorio samo par reci i sa ovim od pozadi bukvalno jednu receneci. Naravno posle nedelju dana vec sam bio OK sa celim odeljenjem, a posle nekih mesec-dva sam se upoznao i sa likovima iz druge godine. Nazalost, taj ortak iz klupe je pao, pa sad vise ne idemo u isti razred i sad se osecam nekako sjebano nemam sa kim da se sibam u klupi, mislim ima drugih, ali ovaj je bas bio lik! Posto je moja skola podeljena na dva dela, mladji su gore, a mi, stariju dole (inace ta donja zgrada je do jaja, imam samo jedan sprat, tako da mozete i kroz prozor da pobegnete :twisted: ), mi odemo kod ovih prvaka pa se secamo kako je nama bilo cool! Inace, ovi prvaci, tu je je li i moj drug iz klupe, imaju cak 7 riba u odeljenju, dok su kod mene 3 (ove 2 i nisu ribe, a ova treca je kao nesto isfolirana). Hehe kad odemo gore pa vidimo kisele face prvaka... A tek sto sam video jednu "klinku", puf.

Ala sam se ja raspisao i sve ovako konfuzno srocio, katastrofa! Da vam pomognem sta je poenta price: toliko cete se zbliziti sa novim drustvom da ce vam posle biti krivo ako neko padne. Evo moje odeljenje se skoro prepolovilo i sada smo rastrkani po celoj skoli. Nema vise zezanja posle skole na Kalisu, nema zezanja po Knezu :cry: :cry: :cry: , a kad se setim kako nam je bilo lepo prosle godine :cry: :cry: :cry: .

Jbg zivot ide dalje...

Ne znam zasto sam ovo ispricao, u svakom slucaju ne skodi, a cim ne skodi znaci da koristi!

*november rain*:
Bliznakinja:
*november rain*:
bliz, drago mi je da je sad sve ok...
ja idem u skolu tek u ponedjeljak, pa cemo vidjeti... ((:
Хвала,хвала свима у сваком случају на подршци :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

:wink: :wink: :wink:
aaaa.. .meni sutra prvi daaan.. blah... :roll:
Срећно :wink:

d4ch4:
Bliznakinja:
d4ch4:
...Ja idem u sabracjanu shkolu...ako se to moze nazvati shkolom...Bolje recheno u sabracjajni manastir.
Па кад имате једну рибу у раздреду.. :roll:
ако се и може назвати рибом

Ali zato je tu medicinska...
Зашто имам осећај да ти немаш ништа од тога :roll: :P :P

U shkoli je smor.Premestili su nas u neku shugavu ucionicu na prizemlju :x (dve godine smo bili na spratu).Sada cela zbornica nas gleda :roll: i svi profani smaraju shto smo stalno na hodniku, shto ih ne cekamo unutra.....Prva tri dana je josh bila i opushtencija,ali danas su poceli da predaju :x Imala sam danas blok iz mate,bili su to najduzih sat i po u mom zivotu :( Nemam pojma kako cu da se naviknem :?

mala_nimfa:
U shkoli je smor.Premestili su nas u neku shugavu ucionicu na prizemlju :x (dve godine smo bili na spratu).Sada cela zbornica nas gleda :roll: i svi profani smaraju shto smo stalno na hodniku, shto ih ne cekamo unutra.....Prva tri dana je josh bila i opushtencija,ali danas su poceli da predaju :x Imala sam danas blok iz mate,bili su to najduzih sat i po u mom zivotu :( Nemam pojma kako cu da se naviknem :?
Што ми ово нешто познато.. :roll:
Ми на малим одморима не можемо да живимо.."Не може напоље,бла бла бла..." :roll:
Па не могу све време да будем у једној смореној учионици са истим друштвом...смориће ме.

Ma to je samo u pocetku sto kazete da vam ne daju nista, videcete kasnije... Sad ste vi novi, a oni umislili: "Ala cemo da se izivljavamo". Evo, pricaju mi drugovi iz prvog razreda (po drugi put :twisted: ) da imaju nekog profu iz matisa koji im neda da izbace noge van klupe. E i ja imam tog istog, a nama ne sme nista da kaze. Posle bre ima da se obrne situacija. Kada se malo opustite i pocnete da kasnite onda imaju da vam kenjaju sto idete van skolskog, pa ovo, pa ono... Ma samo opusteno i cuvajte se neopravdanih!

Flame:
ccc...zar ja treba da vas opominjem da nema chata na temama?
salim se

koja skola?hihihihihihi
FILOLOSKA
ubiiiiiiiiiiite me
zar se drustvo i profani srede s vremenom?hahaha (srakasticni smeh)
treca sam god...i mrzim svoje odeljenje...i oni mene mrze :evil:

Ja sam prva,isto u filoloskoj.
Molim te,reci mi koliko u vasem odeljenju ima decaka!!
Sada razumem zasto skolu zovu AKVARIJUM!

Bliznakinja:
The Last Unicorn:
Bliznakinja:
The Last Unicorn:
Vec sam pomenula....upisala sam filoloshku.
Дивим се овим људима...
И поред обичног пријемног ,они су се спремали за пријемни у филолошкој и завршавали 8-ми разред..
Свака част,мајке ми... :wink:

:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
OH MY GOD.....nikada nisam verovala da ce mi se neko diviti zbog necega sto ima veze sa skolom!
Veruj mi ako sam ja(osoba koja bas i nema izrazene navke za ucenje)uspela sve to sto si navela,onda si i ti to mogla da postignesh!
Jeste da sam morala malo vishe da zapnem,al' eto uspela sam.

Ipak....hvala na komplimentu. :) :oops: :oops:
Ма немам ни ја никакве навике за учење..
Мој мото је увек био кад пригусти онда се учи..А то ми је иначе много паметно,зажалићу у средњој због тога,али шта да радим кад сам ленштина :P
Нема на чему,свакако заслужујеш сваку похвалу :wink:

I ja sam slicna,na vreme ucim samo predmete koje volim,a njih je by the way malo! 8)

Back