Da nije neko od vas zavrsio O.S. "Drinka Pavlovic" 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jao, evo ja sam isao...POP Mare:Da nije neko od vas zavrsio O.S. "Drinka Pavlovic"![]()
Za tebe znam cut tamo...DJ_MaRe:jao, evo ja sam isao...POP Mare:Da nije neko od vas zavrsio O.S. "Drinka Pavlovic"![]()
![]()
Bliznakinja:Зашто имам осећај да ти немаш ништа од тогаd4ch4:Bliznakinja:Па кад имате једну рибу у раздреду..d4ch4:...Ja idem u sabracjanu shkolu...ako se to moze nazvati shkolom...Bolje recheno u sabracjajni manastir.![]()
ако се и може назвати рибом
Ali zato je tu medicinska...![]()
![]()
![]()
e, a gdje zivis?helena_LP-freak:U mojoj skoli je loodilo jer je ooogrooomnaaa... To u stvari nije samo gimnazija nego Srednjoskolski Centar, tu su ujedno opsta, jezicka i matematicka gimnazija, pa onda medicinska skola, brodomasinska i nautica (pomorska skola)... Ima nas nevidjeno mnogo, tako da je super... I sto je naaajzesce, svi smo ista smjena... Jeste da je uzasna guzva, ali je cool.
Negde u CG, koliko ja primecujem!!!*november rain*:e, a gdje zivis?helena_LP-freak:U mojoj skoli je loodilo jer je ooogrooomnaaa... To u stvari nije samo gimnazija nego Srednjoskolski Centar, tu su ujedno opsta, jezicka i matematicka gimnazija, pa onda medicinska skola, brodomasinska i nautica (pomorska skola)... Ima nas nevidjeno mnogo, tako da je super... I sto je naaajzesce, svi smo ista smjena... Jeste da je uzasna guzva, ali je cool.
M da!!!Na ovom Forumu ljudi kao 'november rain' samo cekaju da saznaju mesto stanovanja clanova foruma da mogu da ih progone nocu i zafrkavaju ih telefonom!!!helena_LP-freak:Jeste... u CG... ali da ne govorim jos i mjesto... necu da otkrivam identitet...![]()
Ko se bre nervozira, bas sam opusten!!!Moon Child:there,there....nemoj da se nervozirash![]()
Uuu lave!!! :wink:Master_Chief:Pa da i ja odgovorim:
Ja sam sad treca godina srednje,smer Svemirska tehnologija... 8)
Hehe,ali ne boj se nisam streber...jednostavno mi ide od ruke...Shinoda:Uuu lave!!! :wink:Master_Chief:Pa da i ja odgovorim:
Ma bio, ne bio ti streber..."It's your choice!!!" :wink: :wink: :wink:Master_Chief:Hehe,ali ne boj se nisam streber...jednostavno mi ide od ruke...Shinoda:Uuu lave!!! :wink:Master_Chief:Pa da i ja odgovorim:
Aye 8)Shinoda:Ma bio, ne bio ti streber..."It's your choice!!!" :wink: :wink: :wink:Master_Chief:Hehe,ali ne boj se nisam streber...jednostavno mi ide od ruke...Shinoda:Uuu lave!!! :wink:Master_Chief:Pa da i ja odgovorim:
hehehe...Shinoda:M da!!!Na ovom Forumu ljudi kao 'november rain' samo cekaju da saznaju mesto stanovanja clanova foruma da mogu da ih progone nocu i zafrkavaju ih telefonom!!!helena_LP-freak:Jeste... u CG... ali da ne govorim jos i mjesto... necu da otkrivam identitet...![]()
![]()
![]()
![]()
Devojka te lepo pita!!! :?
Posalji joj PP!!!![]()
A onda ce ona da nam kaze odakle si!!!![]()
![]()
![]()
Ko sad ima nesto protiv strebera??? :?Moon Child:sta svi imaju nesto protiv strebera![]()
Posluzicu se vashim recnikom...*november rain*:hehehe...Shinoda:M da!!!Na ovom Forumu ljudi kao 'november rain' samo cekaju da saznaju mesto stanovanja clanova foruma da mogu da ih progone nocu i zafrkavaju ih telefonom!!!helena_LP-freak:Jeste... u CG... ali da ne govorim jos i mjesto... necu da otkrivam identitet...![]()
![]()
![]()
![]()
Devojka te lepo pita!!! :?
Posalji joj PP!!!![]()
A onda ce ona da nam kaze odakle si!!!![]()
![]()
![]()
Pp
lood si... 8) 8) 8)
ma neko reche nesto tamo na prosloj strani..Shinoda:Ko sad ima nesto protiv strebera??? :?Moon Child:sta svi imaju nesto protiv strebera![]()
![]()
Jesi li se pronasla medju njima???Moon Child:sta svi imaju nesto protiv strebera![]()