Price Iz Skolske Klupe...

Kakva vam je to shkola gde se ocenjuju zgibovi, chuchnjevi, trchanje i ostalo? Bolje da ste u medicinskoj, kod nas je potrebno samo da imash belu majicu, trenerice i da si redovan na chasu. 5-ica zagarantovana. :P
Naravno, jedina mana je praksa koja pochinje u 7:00 - 10:00 pa posle u shkolu. :)
Soffy, sretno, da dobijesh sve 5-ice.
Ajd, chitamo se, odoh ja na praksu. Poz.

Ne pitaj,zaprepastio bi se da znas sta nas sve ocjenjuju.I to po ex-yu standardima.A bukvalno nista od opreme nemamo.ni propisne svedske ljestve,ni normalne strunjache,a kao smo najbolja skola.a u poljoprivrednoj imaju fitnes centar,a u metalskoj teretanu. A mi imamo crvene cigle.

Baluhterijum:
Kakva vam je to shkola gde se ocenjuju zgibovi, chuchnjevi, trchanje i ostalo? Bolje da ste u medicinskoj, kod nas je potrebno samo da imash belu majicu, trenerice i da si redovan na chasu. 5-ica zagarantovana. :P
.

i mi smo u osnovnoj imali nekog loodaka koji je tako ocenjivao..... trchimo 100m, on ti shtopuje vreme, i oceni....niko ne dobije 5, vec uglanom 2jke i 3jke....
tako isto i za kros....i naravno sve zive gimnastichke veshtine morao je da oceni...
mogu da se kladim da on ni desetinu od toga nije mogao da uradi...

...i uvek je pravio frku na kraju godine oko ocena.....svako od roditelja je bar jednom bio u shkoli da se svadja sa njim...

a sad u srednjoj ladovina....taj rad - bela majica, shorc, malo potrchish = 5 .....

Ja sam danas imala 7 casova,prvi pismeni iz sprskog jedva sam stigla.... posle drugog sam posla sa drugarima u 'kafic' kod skole,citavi dan se tamo zayebavali....

sad nesto razmisljan,ni jedan dan od pocetka skolske godine nisam bila na sve casove....
Jovana UOZBILJI SE!!!:-x

Electra:
Ma... jesam.. ali ipak se na kraju nisam javila... jbg, mozhda sledecji put :mrgreen:
A istorija???
Jadni ovi tvoji iz odeljenja...:D :P Drugi put ih ispaljujes!
Istorija....sve sam uradila,ali ne verujem da cu dobiti 5...ne znam!
Danas sam imala kontrolni iz matematike...e to je tek bio uzas! Molim se pozitivnu :shock: :roll: koji sam ja debil...Za sutra moram da ucim muzicko,za petak biologiju! I tako...nece me biti na 4umu (uzivacete) :D

Danas smo trchali na 500m,ali ja nisam ;pppp

a pametnica,nisam ponijela patike,a profa trazila od mene da ih obujem,a u razredu niko ne nosi iznad 39,a ja nosim 41(kao sto je nekima ovdje i poznato),i ja uzmem od drugarice tike br.38 koje su me nazuljaleeeeeeee bruku!

newerna_beba:
Ja sam danas imala 7 casova,prvi pismeni iz sprskog jedva sam stigla.... posle drugog sam posla sa drugarima u 'kafic' kod skole,citavi dan se tamo zayebavali....

sad nesto razmisljan,ni jedan dan od pocetka skolske godine nisam bila na sve casove....
Jovana UOZBILJI SE!!!:-x
:lol: a ja ove godine nijednom nisam otishla... smorilo me, u drugoj i trecjoj godini sam stalno lunjala, sad me mrzi da se pravdam kod razredne. :shock: ponovo postajem fino dete :lol:

Back