shushu
Iskusan
- Poruka
- 6.962
5 iz istorije 8)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Jeeee!!!

Electra:ako imate pola poklonjenih ocena, onda niste najbolje odeljenje...![]()

Ubicu see!okej...MadonnaGirl:Zvanicno jesmo jer imamo najveci prosek...........![]()
E bas taj!Electra:@Pajper: tata ti je Sekulicj???nije mi predavao, ali klinci (svi mladji od mene
) kazhu da je extra jer nishta bukvalno ne trazhi... i daje da se prepisuje...
![]()
Baluhterijum:Kakva vam je to shkola gde se ocenjuju zgibovi, chuchnjevi, trchanje i ostalo? Bolje da ste u medicinskoj, kod nas je potrebno samo da imash belu majicu, trenerice i da si redovan na chasu. 5-ica zagarantovana.
.
Ma... jesam.. ali ipak se na kraju nisam javila... jbg, mozhda sledecji putPajper:Videla sma Electru danas...i juce! Jesi naucila soc.Sta si dobila!?
Imala sma kontrolni iz ist....uzas....

Jadni ovi tvoji iz odeljenja...Electra:Ma... jesam.. ali ipak se na kraju nisam javila... jbg, mozhda sledecji put
A istorija???
Drugi put ih ispaljujes!newerna_beba:Ja sam danas imala 7 casova,prvi pismeni iz sprskog jedva sam stigla.... posle drugog sam posla sa drugarima u 'kafic' kod skole,citavi dan se tamo zayebavali....
sad nesto razmisljan,ni jedan dan od pocetka skolske godine nisam bila na sve casove....
Jovana UOZBILJI SE!!!:-x
a ja ove godine nijednom nisam otishla... smorilo me, u drugoj i trecjoj godini sam stalno lunjala, sad me mrzi da se pravdam kod razredne. :shock: ponovo postajem fino dete