Price Iz Skolske Klupe...

winnie pooh:
E da to pokusa da uradi neko kod mene u X-oj saznali bi mu roditelji u roku od 2min.... Bar kod moje razredne..... Moj ortak sad ne ide na ekskurziju jer je juce sturnuo iz skole.... Respect sestro..... :!: :!: :!: :lol:

Moje odeljenje je prosle godine trebalo da ima preko 200 neopravdanih.Razredni je opravdao SVE do jednog....tako da.........laganitza........a jos smo i bili najbolje odeljenje........15 odlicnih..............naravno pola ocena poklonjenih.......sta cemo kada nam je takav razredni........mozemo da radimo STA HOCEMO!Na exurziji nam je rekao:Radite sta god hocete,idite u grad,samo nemojte da me budite.........e blago nama.......:!: ;)

Tamplja_90:
Jao ja sam sad pochela da se druzhim s jednom Jovanom iz razreda(lav u horoskopu k'o i ja) i ODLICHNO se slazhemo.....mislim da njoj mogu vishe da kazhem nego bilo kojoj drugoj drugarici(a tek se godinu dana znamo:))) )
joj bash je vowim:mrgreen:
i neshto sam primetila...bash se super slazhem sa svim lavovima(zhenskim,mushkog josh ni jednog lava ne znam) i uglavnom isto mislimo...:D:mrgreen::cool:

Ja se sa jednom devojkom iz razreda stalno svadjam, a obe smo Lavice. Ne mozemo ni oko chega da se slozimo.

MadonnaGirl:
Moje odeljenje je prosle godine trebalo da ima preko 200 neopravdanih.Razredni je opravdao SVE do jednog....tako da.........laganitza........a jos smo i bili najbolje odeljenje........15 odlicnih..............naravno pola ocena poklonjenih.......sta cemo kada nam je takav razredni........mozemo da radimo STA HOCEMO!Na exurziji nam je rekao:Radite sta god hocete,idite u grad,samo nemojte da me budite.........e blago nama.......:!: ;)

heh ..... sta je to , 200 neopravdanih ..... pf ..... to je nista ...

kod nas ( a valjda i kod vas ) je ogranicenje 30 .... , za jedno polugodiste ...... svako , ali bash svako ispuca po 30 u oba polugodja ;) ....... znaci , racunaj nas 38 u odeljenju x 58 casova .... :lol: ....

inace , prosle godine smo bili ubedljivo najgore odeljenje u celoj skoli , za sva 4 razreda ... ;)

kako je lepo kod nas :P

Avet:
heh ..... sta je to , 200 neopravdanih ..... pf ..... to je nista ...

kod nas ( a valjda i kod vas ) je ogranicenje 30 .... , za jedno polugodiste ...... svako , ali bash svako ispuca po 30 u oba polugodja ;) ....... znaci , racunaj nas 38 u odeljenju x 58 casova .... :lol: ....

inace , prosle godine smo bili ubedljivo najgore odeljenje u celoj skoli , za sva 4 razreda ... ;)

kako je lepo kod nas :P

razlika je u tome sto si ti u srednjoj a ona je u osnovnoj :-?
i mi smo bili najgori prosle godine,sa najvise keceva,a o disciplini da ne pricam..bilo nas je 23, dok u ostalim odeljenjima ima njih i do 30, sad nas je 19 a najvise se cujemo,i uvek smo mi ... sve ludak do ludaka..ima desetoro koji uce...sve ostalo :roll: ukratko debili...
ali mi smo ovako kao drustvo svi super .. :D mislim sta reci :lol:

pa o tome ti i pricam ..
kod nas profesori obicno kasne po 10-15 minuta,najmanje .. tako da je .. qlaza ..
ali onda kad treba da kasne (kad treba da pitaju) onda dodju na vreme, naravno /ccc
a ja mogu da se pohvalim mojim prvi ocenama srpski - 1 fizika - 5 ;)

Dok sam ja bio u srednjoj moj razred je iz godine u godinu obarao sve rekorde u skoli, ali u pozitivnom pravcu...
Kada smo izasli iz srednje bili smo razred koji je imao najvece proseke po godinama (i polugodistima) pa samim tim i najveci ukupan prosek, zatim najmanje izostanaka takodje po godinama (i polugodistima) i sveukupno, zatim 5 prvih, 4 druga, 2 treca, jedno 5. i jedno 7. mesto na republickim takmicenjima iz strucnih predmeta, zatim dva prva i jedno drugo mesto na republickim takmicenjima iz raznih projekata (koji nemaju direktne veze sa predmetima ali imaju sa skolom), kao i 7. mesto na evropskom takmicenju Join Multimedia 2004 god ciji sa bio Leader.... Inace vredi napomenuti da nam je prosek na kraju cetvrte godine za ceo razred bio nesto nizi od 4.70...

Ebote kakvo odeljenje... :P:P
kod nas je od 34 ucenika bilo oko 20 odlicnih, na kraju 1. godine.
INACE JA ZA SAd nemam ni jendu ocenu... Ali sam zato sjebala kont iz matisa, mislila sam da sam uradila za 4 i predala sam rad (nije moralo da se preda) i sad vidim da nema sanse da dobijem 4 :(
Zato cu da se javim u cet. (prvi radni dan posle exkurzije) da odgovaram psihu i dobicu 5, da mi ne bude prva ocena 3 iz mate :)

nensy4ever:
@shto se tiche filma...
skoro svi sy se tako ponashali smejali i bla ne razymem zashto sy dolazili yopshte,doqmentarac je odradjen extra ali ochigledno dosta je zatypljenog sveta koji ne zeli ni da sazna bilo shta o istoriji svoga naroda....najvishe sam se iznervirala kad je bila scena sa detetom,kao svi mrtvi oko njega a ono plache,a ovi iza mene ymiry od smeha...:shock: doshlo mi da ih pobijem sve...:evil:

mi danas samo 5 chasova...laganitza...i y pon i yto nam promenjen raspored zbog exqrzija...8-)
nema fizikeee :D
ja nisam gledala film... shto reche Pajper, ne znam ni da li je bilo... nije valjda... trebalo je da bude pre dve nedelje, pa su pomerili, pa isqlirali, pa shta ti ja znam... elem... slazhem se sa nensy... svima je smor i svi idu na kafu umesto da gledaju film... pogledash, neke stvari iz istorije ti budu jasnije, i boldovano... :roll: zaista....

MadonnaGirl:
ako imate pola poklonjenih ocena, onda niste najbolje odeljenje... :roll:

Electra:
ja nisam gledala film... shto reche Pajper, ne znam ni da li je bilo... nije valjda... trebalo je da bude pre dve nedelje, pa su pomerili, pa isqlirali, pa shta ti ja znam... elem... slazhem se sa nensy... svima je smor i svi idu na kafu umesto da gledaju film... pogledash, neke stvari iz istorije ti budu jasnije, i boldovano... :roll: zaista....
Bolje nek idu na kafu nego se cerekaju ko blesave usred prizora deteta koje place nad mrtvom porodicom.

Kad vec pricate o svojim odeljenjima....

dovoljno je da kazem da prosle god na polugodje u mom odeljenju jedna je ucenica bila bez slabe,15toro preko 3 jedinice...
Na kraju godine 1 odlicni,5vrlodobrih,12dobrih,12toro na polaganje....
o neopravdanim me sramota da pricam....

Nash razred u srednjoj i je ni dobar ni losh....mislim po proseku.... a po izostancima, a pogotovo po ponashanju na chasovima (kao i vecina razreda) auuuuuuuuu....
Nas 7moro je ishlo u isto odeljenje i u osnovoj, njih 6toro takodje u isto odeljenje a ostali su sa strane.... I mi i oni smo bili ubedljivo najgore odeljenje po ponashanju u nashim shkolama....
Ali smo po proseku uvek bili naj naj....najpametniji ;) ....

Imali smo odlichnu uchiteljicu u osnovnoj, koja nas je stalno mushtrala, tako da smo bash morali da uchimo i dosta smo i nauchili....i razredna nam je bila dobra...
Chak i u VIII raz imali smo najbolje ocene u shkoli (a da nisu bile poklanjane)...ali ponashanje ne...

U srednjoj ih se vecina pokvarila...al tako je...

Back