Price Iz Skolske Klupe...

Pajper:
@Electra
Natasa Jancic,ja mislim...neka iz Kljaiceva,bila u peMziji,pa dosla na zamenu godinu dana,posto je profesorka koja je treba da nam predaje odlucila da "da doprinos natalitetu nase zemlje"...
nemam pojma ko je ta mlada... znam 5 profesorki srpskog iz shkole i najmladja ima nekih 40 godina, i onda definitivno nije trudna :D a ni tu iz kljajicjeva ne znam... nikad chula :?

mi smo danas isli u bioskop da gledamo neki dokumentarac o prvom svetskom ratu i nemam pojma ni ja sta,totalno sam se smorila,ali sam se bar tako lepo zezala sa drustvom.....jeli smo i pili i smejali se ko ludi pojma nemam ni o cemu se radi u filmu,bitno da nismo imali casove i da mi je bilo suuuuuuper.........

evo i moj prvi dan u shkoli je prosao :D

bilo je fino ;)

1 cas , srpski , stara uciteljica , zezanje citav cas
2 cas , fizicko , isao sam da jedem i pijem nesto , a ionako nebih mogao da ga ,,radim,, zbog noge :P
3 i 4ekonomika trgovine i poslovna informatika :roll: 2 nova casa , uciteljica bljak , predmet josh gori , a ona citav cas cita iz knjige , i nama diktira da pishemo ..... vazi ... :roll:
5. likovno ..... nisam isao :lol:
6 istorija ... kod razredne .... uzivancija :P
7 engleski , ubedljivo najbolji predmet ove godine , super uciteljica , citav cas sam pricao sa njom na engleskom :P tu ide sigurno 5-ica cista 8) :P

i to je to ...... naprodan dan , nema sta :D

E, danas sam se iznervirala samo tako. Ona debilna profesorka iz srpskog nam je dala neki text da ispravimo i ako nemamo NIJEDNU greshku dace nam pet. I mi OK, sve opushteno. Kada smo zavrshili, predamo mi njoj sveske i ona uzme i chim spazi neku greshku kaze: "Nishta". I tako posle poprilichno nishta, uzme ona svesku od jedne devojke i chita, chita...i na kraju je ipak videla greshku.I ta devojka, kao, OK. Medjutim ta DEBILNA "profesorka" kaze da poshto je ta devojka imala najmanje greshaka (btw tri), dace joj pet. I, ono, pola razreda se pobuni (ja nisam htela da se mesham) A taj retard od profesorke nije ni chitao dalje tudje radove (mozda je neko imao dve greshke ili samo tu jednu), a od te devojke je rad chitala pedeset puta. :roll: :roll: znam, mozda se bezveze nerviram, ali shta cu, takva sam.

Back