Price Iz Skolske Klupe...

ja sam isla sistemom eliminacije: prosle godine sam prelistavala informator, i od svega ovo mi je nekako najblize... a i mene jako interesuju nevladine organizacije, i od malena sam u tom okruzenju (moj tata je direktor jedne, a mama je NVO trener), a fpn me nekako usmerava na tu stranu, possebno sto u cetvrtoj godini kao izborni predmet imaju Zenske studije...

nevladina organizacija "Gradjanske inicijative"

nije da se hvalim, ali to je najjaca nevladina organizacija kod nas, i jedna od najjacih u regionu

ja sam razmisljala ili kod tate da se uclanim , ili u neku koja se bavi borbom protiv trgovine ljudima, npr Astra, jer me to dosta interesuje

shushu:
ja sam isla sistemom eliminacije: prosle godine sam prelistavala informator, i od svega ovo mi je nekako najblize... a i mene jako interesuju nevladine organizacije, i od malena sam u tom okruzenju (moj tata je direktor jedne, a mama je NVO trener), a fpn me nekako usmerava na tu stranu, possebno sto u cetvrtoj godini kao izborni predmet imaju Zenske studije...
Ja sam isto u jednoj NVO!:D

Danas smo imali 5 casova...Mijenja nam se hemicharka...dolazi neka azzdaja...

Mi smo pola sata trchali oko sale... pola sata :shock: posle toga vjezbe... :shock: ali pola sata :shock: uzassss.... profesor bio ljut na nas :| valjda zato shto smo ga zaebavali.... shta cesh....

e da, dobih ukor prije neki dan...
u stvari dobilo ga je cijelo odjeljenje :twisted: i takooooo mi je drago zbog toga... he he shlihtare.. neka su ga dobile, kad su.... [da ne psujem ;p]

ma iz matisa i to samo zato sto sam pricala sa drugaricom o haljinici za drugarsko.Samo se okrenuo i rekao:``Odgovori na pitanje!``.a ja kazem ``Ja nisam cula pitanje jel mozete da ponovite?`` i on ce ladno meni:``Evo ti jedinica da se naucis da slusas`` I ja tek posle saznam da on uopste nije ni postavio pitanje........jbt.........ali to mi je razredni,a ja sam njegova miljenica,tako da mi taj kec dodje ko........NISTA!!! :lol: :lol: :lol:

Danas sam surovo izbacena sa casa istorije (inace ta profesorka je moja miljenica). Cula me je kad sam se spremala da potopim podmornicu moje drugarice i 'ladno mi rekla:" Ajde ti A2 izadji napolje". :-) .. Mada me nije upisala, zna Neda ko najvise voli istoriju...

@Electra
Natasa Jancic,ja mislim...neka iz Kljaiceva,bila u peMziji,pa dosla na zamenu godinu dana,posto je profesorka koja je treba da nam predaje odlucila da "da doprinos natalitetu nase zemlje"...

Inace,bas treba pisem sastav na temu "Lik Banovic Strahinje" :roll: x100

Back