Price Iz Skolske Klupe...

SENDI90:
kad bolje razmisljm, nije ni u nasoj skoli ali se nasa razredna trudi da ostavi utisak osobe koja je dostojna rada u 'elitnoj bgd gimnaziji'. (!)
Elitna malo sutra.
koja shkola je u pitanju?

iskuka se ja toliko za shkolu, mada je meni super...
i moram recji da sve zavisi od odeljenja do odeljenja ili od razrednog do razrednog.

dobila sam 5 iz fizike, weeeeeee. najzad, zaboga. [: ostalo su mi sve frljave ocene... ):

bleach:

prichaj. (:

msn nema shanse da ostane online vishe od 2 sec :roll: a skype nemam )):
sad cju da vidim shta cju da uradim. [8

ma, kao i obichno poprilichno sam profulala temu. ;p pisali smo dogadjaj, ali ja sam taj dio skratila a razvukla onaj uvodni i zavrshni dio... znachi one moje nebulozhe i gluposti.. ;p i kazhe da je previshe erotike i da je 'preslobodno' :mrgreen:
a shto se tiche gramatike i izrazhavanja, to je sve okej, nema greshaka.. tako da je odluchila da mi da 5. (8

radi neshto bwe, 'ocju da pricham s tobom! ;p

Sizzlym:
Treca gimnazija
aaaaaaah, viii ste elita? a nas zovu krem glavnog grada?
beast_smesko.gif

*november rain*:
ma, kao i obichno poprilichno sam profulala temu. ;p pisali smo dogadjaj, ali ja sam taj dio skratila a razvukla onaj uvodni i zavrshni dio... znachi one moje nebulozhe i gluposti.. ;p i kazhe da je previshe erotike i da je 'preslobodno' :mrgreen:
a shto se tiche gramatike i izrazhavanja, to je sve okej, nema greshaka.. tako da je odluchila da mi da 5. (8

radi neshto bwe, 'ocju da pricham s tobom! ;p
preslobodno, khm? shta si ti bwe pisala? mislim, dogadjaj. hm. ((:

bleach:
hm, hm, jedno 15ak pitanja, a radimo ga... tako 15ak minuta. postavljamo nove olimpijske rekorde. :aha: oko pola pitanja na zaokruzhivanje (mozhe biti vishe tachnih odgovora), ostalo zaokruzhivanje, pa neko dopunjivanje... maaah. uzhas. bash je bilo zjbanih stvari... mora biti koncentracija na nivou da iskopash za po manje od minuta po pitanju sve chega se mozhesh setiti i uklopiti sa ponudjenim. blah. ja blokirala. ;p

kako da nas pita usmeno sa jednim chasom nedeljno, kada nema ni pola ljudi, a on kad predaje, ispredaje jedno 7 strana za chas. hah... tako kad nas na'vata, samo baci test, pa reshi sebi problem... sad ima ocene za tromesechje. danas imali test, pregledali na chasu, a trebaju mu ocene za ponedeljak. njemu lepo. (:

I mi smo imali bas takav test,deset pitanja za deset minuta....a plus ti ne postavi pitanje konkretno :roll: .....
A tek sto ne mozes da hvatas beleske jer prica sto na sat....

laura87:
I mi smo imali bas takav test,deset pitanja za deset minuta....a plus ti ne postavi pitanje konkretno :roll: .....
A tek sto ne mozes da hvatas beleske jer prica sto na sat....
jaooo, pa shto mi to zvuchi poznato. da ti ne idesh u Petu, a? :mrgreen:
ma kod nas tako predaje da nisam sposobna da pomerim ruku ostatak dana... imam sve mogucje skracjenice, treba da deshifrujem sve to posle chasa, a moram pisati sve jer zbog detalja mozhe tako lako da zezneee... a na knjigu ne da ne obracja pazhnju, nego... hm, da. mozhe da se zamisli kakav je grabezh za tim sveskama.

SENDI90:
Ako nista drugo imate lepu fasadu :D:D
heh, i leeeepe stepenice u velikoj shkoli. :aha: jedina stvar koja mi se svidja u vezi sa Trecjom... OoPs
*november rain*:
nishta stvarno, uglavnom... :mrgreen:
nema te na skype-u. )":

eh, zanimljivo pitanje...
da li vam je bila prva zhelja ta shkola koju ste upisali?
- meni da. prva i bash sam bila sigurna u to shto zhelim, shto je jako chudno, s obzirom da sam ja jako neodluchna... ne kajem se nimalo. [:

Back