Price Iz Skolske Klupe...

hah... meni je euforija u odeljenju ako 5oro ima prosek uopshte na polugodju. vi govorite o nekim odlichnim prosecima, ali na nivou odeljenja... zaboga! pa ako, hm, recimo troje ima odlichan na kraju, pa to je... onako. jedna normalna godina, bez trzavica i vecjih padova.

... i moram se pozhaliti kako sam glupacha i kako sam danas na testu zamenila parlamentarni i skupshtinski politichki sistem. jbt, ima li shta drugachije? brrRrRrrh. bzvz, uchila k'o debil, dzhaba dobila 4 na 5, a necju mocji popraviti jer cje biti gungula zbog kecheva, a mi josh par chasova do kraja...
eh da, da li ste znali da pravo na rad ukida sve privilegije? :roll: o, da, kada ste ja i ne chitate pitanja na testu, tako je
disgust.gif

bleach:
... i moram se pozhaliti kako sam glupacha i kako sam danas na testu zamenila parlamentarni i skupshtinski politichki sistem. jbt, ima li shta drugachije? brrRrRrrh. bzvz, uchila k'o debil, dzhaba dobila 4 na 5, a necju mocji popraviti jer cje biti gungula zbog kecheva, a mi josh par chasova do kraja...
eh da, da li ste znali da pravo na rad ukida sve privilegije? :roll: o, da, kada ste ja i ne chitate pitanja na testu, tako je
disgust.gif

Testovi iz Ustava su cesto :roll:
A koliko ste imali pitanja na testu i koliko dugo ste ga radili?

Back