S
Sizzlym
Gost
nazalost mislim da cesh stwarno pasti...okinucesh ponowo keca...a onda si prsla definitiwno...al sama si kriwa...kao i ja za istoriju....jbg...Bliznakinja:Narafski![]()
Ma dace ti bre,opusteno.A ova ce mene na avgust![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nazalost mislim da cesh stwarno pasti...okinucesh ponowo keca...a onda si prsla definitiwno...al sama si kriwa...kao i ja za istoriju....jbg...Bliznakinja:Narafski![]()
Ma dace ti bre,opusteno.A ova ce mene na avgust![]()
Pa jesam,to bar priznajemSizzlym:nazalost mislim da cesh stwarno pasti...okinucesh ponowo keca...a onda si prsla definitiwno...al sama si kriwa...kao i ja za istoriju....jbg...
Ko je ebe! isto i ja kazemBliznakinja:Pa jesam,to bar priznajemKo je ebe!
aj ja cu to sredjiwati u maju(poslednje nedelje su nam poprawni)Bliznakinja:Ima do avgusta ...ihahaj![]()
Ahm....prichaj maloBliznakinja:A ova ce mene na avgust![]()

khm....ja imam swe petice u dnewniku...meni je jedini problem france i istorija(poshto sam neocenjena,al imacu i tu 5KOWYNUXX:tek slushajuci vas mi je doshlo u glavu, zaprvo, KOLIKI SAM JA STREBER , JBT!!! :shock:

Sizzlym:khm....ja imam swe petice u dnewniku...meni je jedini problem france i istorija(poshto sam neocenjena,al imacu i tu 5)
ko je sad shtreber je li![]()
slobodno je zadrzi jos ovih par nedelja... 
Samo sam cekala da se javissofffy:Ahm....prichaj malo![]()
hehehe.....KOWYNUXX:hehehe, ok, ti si... ja ionako ne volim tu titulu...slobodno je zadrzi jos ovih par nedelja...
![]()
Sof,nayebale smo,jel da? Kako tvoja sekica prolazi?Ako prolazi....Bliznakinja:Samo sam cekala da se javis![]()
![]()

Naebale nacisto Sofsofffy:Sof,nayebale smo,jel da? Kako tvoja sekica prolazi?Ako prolazi....![]()
Sizzlym:hehehe.....
ma opushteno kod mene su swi shtreberi
prosek u odeljenju od nas 29 4.6![]()
kod nas u shkoli jedno odeljenje ima prosek od njih 32 4.8 pa ti widi......i ne...niko od nas nishta ne placa....KOWYNUXX:jel platjate oma, il` na rate od pochetka do kraja ...:shock:.... sta sve netju chuti...

kod nas niko nikad nije pao...sad smo bile neocenjene samo ja i ortakinja i to zato shto smo prewishe slobodne...sofffy:kod nas 33 - 3.04... ili tako nesto....pa na polugodistu nas popadalo 16,ostalo su streberi![]()
bleach:hah... meni je euforija u odeljenju ako 5oro ima prosek uopshte na polugodju. vi govorite o nekim odlichnim prosecima, ali na nivou odeljenja... zaboga! pa ako, hm, recimo troje ima odlichan na kraju, pa to je... onako. jedna normalna godina, bez trzavica i vecjih padova.
bleach:... i moram se pozhaliti kako sam glupacha i kako sam danas na testu zamenila parlamentarni i skupshtinski politichki sistem. jbt, ima li shta drugachije? brrRrRrrh. bzvz, uchila k'o debil, dzhaba dobila 4 na 5, a necju mocji popraviti jer cje biti gungula zbog kecheva, a mi josh par chasova do kraja...
eh da, da li ste znali da pravo na rad ukida sve privilegije?o, da, kada ste ja i ne chitate pitanja na testu, tako je
![]()