- Poruka
- 92.302
Načelno jesam...
Spakovala sve u torbe?

Sad sam se setio da treba i ja da se pakujem

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Načelno jesam...
Ja sam se cenkala...ali sad ne mogu da se setim šta sam dobila...ah, da 10 meseci 50% cene...
Nisam sveSpakovala sve u torbe?
Sad sam se setio da treba i ja da se pakujem![]()
Bio sam sluzbeno.Velika je. Samo smo je gledali kroz prozor busa. Imale su ture iz Kemera, cak i besplatno busom, da nas izruce u neki trzni centar ili neku prodavnicu koze. Nista nismo isli prosto je prevruce. Isao si u pravo vreme sigurno. Prilicno mi zao kad se predje put i ne vidi nesto drugacije.
Isao si turisticki ili nekim zadatkom?
Samo ljubavna
Upadas u PP?Samo ljubavna
Precepe se kad upadnem...msm, od tolike ljubavi
Eee, ja imam ključ za svaku bravuUpadas u PP?
Idem da zakljucam odmah
![]()
Eee, ja imam ključ za svaku bravu![]()
Samo ljubavna
Precepe se kad upadnem...msm, od tolike ljubavi
Не упадам људима у пп, само кад је неоходноMeni nikada ne upadnes
A za tebe je sve otvoreno![]()
Мислиш да је то максимум??Ja sam se cenkala...ali sad ne mogu da se setim šta sam dobila...ah, da 10 meseci 50% cene...
Nije, samo mi bilo glupo više. Verovatno je moglo 12 meseci.Мислиш да је то максимум??
Antalija je divna, Kemer savršen ali nikako u ovo doba godine, samo maj, početak juna i septembar-za potpuni užitak. Evo ti malo Antalije odozdo prema gore, junskeVelika je. Samo smo je gledali kroz prozor busa. Imale su ture iz Kemera, cak i besplatno busom, da nas izruce u neki trzni centar ili neku prodavnicu koze. Nista nismo isli prosto je prevruce. Isao si u pravo vreme sigurno. Prilicno mi zao kad se predje put i ne vidi nesto drugacije.
Isao si turisticki ili nekim zadatkom?
Не упадам људима у пп, само кад је неоходно
Sta ti decko radis, ju.
OčekujJa ti nisam neophodan?
Ocekujem da kolutas okicama u odgovoru![]()