Amelie
Buduća legenda
- Poruka
- 29.020
Pa gdje je ona sada? S koje je teme? Zovi ju ovdje ako joj je to u redu.Skoro tako.
A bebi drugari smo krenuli da se zovemo jer je razlika izmedju nas bila samo par dana. Imala je fantastican smisao za humor.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa gdje je ona sada? S koje je teme? Zovi ju ovdje ako joj je to u redu.Skoro tako.
A bebi drugari smo krenuli da se zovemo jer je razlika izmedju nas bila samo par dana. Imala je fantastican smisao za humor.
Где је сад??Skoro tako.
Jel te tagirao tamo?
Trazio si Sremica94.Nisi tražio, ali si zato davao
Šalim se, ne zameri
Arandjele, opajdaroTrazio si Sremica94.![]()

Arandjele, opajdaro![]()
Ali kako si me ti nasmijala kad si se pojavila za njom s tavom.

Pa gdje je ona sada? S koje je teme? Zovi ju ovdje ako joj je to u redu.
Где је сад??

Trazio si Sremica94.![]()
Uletela sam u pravom trenutkuAli kako si me ti nasmijala kad si se pojavila za njom s tavom.![]()
Više baba sokačaraArandjele, opajdaro![]()
Hahhahahhahah morate bolje zaključati vrata ovdje
Tako se to radi, bravo! Nema kod tebe hoćeš-nećeš.Uletela sam u pravom trenutku![]()

Ne diraj ga.. Da čujemo šta ima da kažeNe diraj mi komsinicu da te ne ocerupam kao pile![]()
@Heroj.Ulice je l' ovo tvoj popa?![]()

Nema sve direkt odmah sad pucaj, vraćaj se , di ai pošla!Tako se to radi, bravo! Nema kod tebe hoćeš-nećeš.![]()

Vidim ja da ces morati ici u ordinaciju Dr.Zaka.Više baba sokačara![]()