Van_Helsing
Buduća legenda
- Poruka
- 25.119
И ти си злобница??Nisam ja neki humanitarac, ne zovu me uzalud Zlobna Žardinjera![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
И ти си злобница??Nisam ja neki humanitarac, ne zovu me uzalud Zlobna Žardinjera![]()

Ista jaZlobnica sam![]()

А, јојIma publikovano da je otac jednog deteta zavrsio naplavljen tokom ekskurzije.
Теткина душа!Ista ja![]()

A, što meni kažeš? Neću ja da se skidamТо ти кажем!!
Dostavim mojim ljudićima na stručnu ekspertizu.Имаш неку публикацију?
Ima publikovano da je otac jednog deteta zavrsio naplavljen tokom ekskurzije.
Мислиш да истраживање проширимо на више субјеката?A, što meni kažeš? Neću ja da se skidam
Tri puta sam pročitalaIma publikovano da je otac jednog deteta zavrsio naplavljen tokom ekskurzije.

Ја прочитао тачно из прве!Tri puta sam pročitala
Otac jednog deteta ostao napravljen tokom ekskurzije![]()

Ne vjerujem, ova žena više djeluje kao da je navikla na njegove ispade.Ima publikovano da je otac jednog deteta zavrsio naplavljen tokom ekskurzije.
Ne ljubomorišiТеткина душа!![]()
:II:Tri puta sam pročitala
Otac jednog deteta ostao napravljen tokom ekskurzije![]()
Ја прочитао тачно из прве!![]()
Али, неее... Слатке сте!Ne vjerujem, ova žena više djeluje kao da je navikla na njegove ispade.
Ne ljubomoriši:II:

pa nistaNije to nista, i meni bilo cudno, a ja sam napisala.
Ne budi pasivno agresivan sa tim psiho smajlijemАли, неее... Слатке сте!![]()
:II: Mhm, mogli bi da uključimo i tebe u eksperimente...Мислиш да истраживање проширимо на више субјеката?
Са тиме ћу се сложити. Није ми јасно зашто овде немамо нормалног смајлија са двотачком и заградом!Ne budi pasivno agresivan sa tim psiho smajlijem:II:
![]()