- Poruka
- 48.431
Ali, ne razumeš ih.. Oni su mučene duše, žena ih maltretira, sve to rade samo zbog dece.. U neku ruku si ktitor..Ne bih da prljam ruke takvim oblicima života.
Samo ignore.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ali, ne razumeš ih.. Oni su mučene duše, žena ih maltretira, sve to rade samo zbog dece.. U neku ruku si ktitor..Ne bih da prljam ruke takvim oblicima života.
Samo ignore.
Али то гледање би било само у сврху истрживања како то твоје тело утиче на просечан мушки мозак!Pa to, pretenzija ka gledanju moga teleta
Mada od gledanja nema selameta![]()

Мало ли је!?Van Helsing ima kadu
Na ovu skupoćuМало ли је!?![]()

Али то гледање би било само у сврху истрживања како то твоје тело утиче на просечан мушки мозак!![]()
Još joj uslugu činiš, a ona se femkaАли то гледање би било само у сврху истрживања како то твоје тело утиче на просечан мушки мозак!![]()
Може ли уместо тих камила мека аутохтона врста!?Prihvatam samo veće investicije, tipa hiljade hiljada kamilaili neka jahtica s njenim imenom. Ima ime za jahte
Izvini Žard![]()

Ja mislila da ces da napises da se desava prilikom odlaska na more.A ja upravo čitah kako se pročišćenje i ponovno vaskrsnuće dešava upravo u toku ispunjavajućeg intimnog odnosa sa odgovarajućom osobom
Jutrić
Osjećam se kao hiperaktivna čivava![]()
Много си тешка за преговоре!
Sa njim bih se jedino uprljala. Sa zadovoljstvomUvijek možeš pozvati načelnika kad treba da prlja. Ruke.![]()

То ти кажем!!Još joj uslugu činiš, a ona se femka
Може ли уместо тих камила мека аутохтона врста!?![]()
Smiri se.Sa njim bih se jedino uprljala. Sa zadovoljstvom![]()
I Snowko isto misli. Zlobnica samМного си тешка за преговоре!![]()

Јеси ли??I Snowko isto misli. Zlobnica sam![]()
Istraživanje obavljeno toliko puta metodom slučajnog uzorka, kao i jučeАли то гледање би било само у сврху истрживања како то твоје тело утиче на просечан мушки мозак!![]()

Имаш неку публикацију?Istraživanje obavljeno toliko puta metodom slučajnog uzorka, kao i juče
Sve jasno i prejasno![]()

Шта каже @snowtrooper ?Jesam.
Nisam ja neki humanitarac, ne zovu me uzalud Zlobna ŽardinjeraAli, ne razumeš ih.. Oni su mučene duše, žena ih maltretira, sve to rade samo zbog dece.. U neku ruku si ktitor..

I Snowko isto misli. Zlobnica sam![]()
Tu se jedino slažemo.Шта каже @snowtrooper ?