Kćerka Direktora Cirkusa
Legenda
- Poruka
- 70.985
Onaj od sinoć? HahahahaPodigao sam onaj komad čipsa sa podaaaa
It's alive!![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Onaj od sinoć? HahahahaPodigao sam onaj komad čipsa sa podaaaa
It's alive!![]()
Da. Polufunkcionalan sam sad.Onaj od sinoć? Hahahaha
Zimi je lakše, nema straha od insekataUbi me znatiželja kako izgledaju bezbednosne provere.![]()

Nećeš moći spavatiDa. Polufunkcionalan sam sad.![]()

ŠtoooNećeš moći spavati![]()
Pa spavao si previše sati
Umoran sam nenormalno.Pa spavao si previše sati
Kako nemaš zimi strah od insekata kada i oni vole da dođu gdje je toplo?Zimi je lakše, nema straha od insekata
Samo provjerim ispod kreveta, obiđem sve prostorije, iza namještaja bacim pogled..
Nema ih!!!Kako nemaš zimi strah od insekata kada i oni vole da dođu gdje je toplo?![]()
Nemoj je sad...Kako nemaš zimi strah od insekata kada i oni vole da dođu gdje je toplo?![]()

Osmislio sam novu dijetu. Samo potrebno pola litra žestokog pića.
Preživeo sam dan na banani, 10 keksića i pecivu. I još nisam gladan.
Laku noć.![]()
Generalno, avionu ne smeta mnogo grmljavina. Metalna struktura sprovede grom okolo, a oni klinci sto lice na antene, koje se nalaze nazad na krilima, sprovedu elektricitet u atmosferu. I za nevrijeme ima tzv. weather radar koji prikazuje pilotu trenutnu situaciju oko nevremena okolo.Da a nenormalno nevrijeme, grmljavina![]()
Prije dosta godina sam gledao reportazu u kanadskom avionu koji je ostao bez goriva iznad Atlantika, i uspio lebdeci da sleti na neko portugalsko ostrvo, bez da ikom ista bude. Cak su poslije i avion uspjeli ponovo osposobiti (i letio je sve do 2020.). Sjecam se dobro tog slucaja, bivao je po svim vijestima.Sad će biti ovaj post ko onaj za mačke, ali ne volim baš nešto te emisije o ubistvima.Više volim one sa Nat Geo o padovima aviona, nesrećama i sl.
Posle svih Air crash investigation imam utisak da sam bolji pilot od njih.
![]()