Bebica Be
Domaćin
- Poruka
- 4.003
Ja je odmah zapazila. Posebna je i blesava kao miJa sam u početku mislio da nas troluje sa svim.![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja je odmah zapazila. Posebna je i blesava kao miJa sam u početku mislio da nas troluje sa svim.![]()

A TLC?Ja sam na animal planet-u, natgeo, discovery-ju i kasnije na id-ju odrastala.
Bilo je ok emisija na tlc-ju, E!, viasat nature...
Doktorka Dži forenzični patolog, neprežaljene emisije, ne znam ima li online .
Joj da, otvori leš, pa se sjeti da mora po dijete u vrtić, pa po dijete, odvede ga kući ili na posao, da mu flomastere da crta dok ona izvaga srce, jetru, mozak mrtvacaJa sam na animal planet-u, natgeo, discovery-ju i kasnije na id-ju odrastala.
Doktorka Dži forenzični patolog, neprežaljene emisije, ne znam ima li online.
Kad secka mozak k'o ja šnicle
Vadi sadržaj želuca kutlačom, špricom vadi tečnost iza oka![]()
Jašta, bona, napisala! Jedan period baš redovno, posle počele neke krš emisije.A TLC?![]()
Bježi kad se sjetim koliko sam puta umirala od straha zbog onih emisija: Nisam znala da sam trudnaJašta, bona, napisala! Jedan period baš redovno, posle počele neke krš emisije.
Čuveni Y rezJoj da, otvori leš, pa se sjeti da mora po dijete u vrtić, pa po dijete, odvede ga kući ili na posao, da mu flomastere da crta dok ona izvaga srce, jetru, mozak mrtvaca![]()
Sedne na wc šolju da piški, ono beba gratis.Bježi kad se sjetim koliko sam puta umirala od straha zbog onih emisija: Nisam znala da sam trudna![]()

Jašta, zaboli je želudac, ode doktoru a dr kaže: u salu, porod krenuoSedne na wc šolju da piški, ono beba gratis.![]()
Čudovišta u mom telu!Jašta, zaboli je želudac, ode doktoru a dr kaže: u salu, porod krenuo![]()

Ja da sam muško nikada ne bih ušla u jezero, jesi vidjela kakve im amebe i paraziti i crvići koji narastu i do metar kroz ćunu uđuČudovišta u mom telu!
I bizarni med slučajevi!
Bizarna tijela piče i sad, obično u ponoćČudovišta u mom telu!
I bizarni med slučajevi!
Preživeti napad!
I sve ajkulo emisije mmmmmm.
Ili onoj jednoj kad ušmrknula vodu, pa otišla neka napast u mozak.Ja da sam muško nikada ne bih ušla u jezero, jesi vidjela kakve im amebe i paraziti i crvići koji narastu i do metar kroz ćunu uđu![]()

Da, desetljećima bonaObožavam sve te emisije![]()
Onaj jedna što živela godinama sa parčetom olovke zabijene u mozak![]()

Možda možemo neki popust dobiti za terapije?Obožavam sve te emisije![]()
Onaj jedna što živela godinama sa parčetom olovke zabijene u mozak![]()

Vise ce njemu trebati nego meni, jer on i dalje dva dana sedmicno radi od kuce. Ja vise ne.Deluje da je neka fensi i kvalitetna, čim se dobijaju rukavice da se ne zaprljaju ruke dok je sklapaš, a i da se slučajno ne ostave otisci prsta na novoj stolici![]()

Ja sam na animal planet-u, natgeo, discovery-ju i kasnije na id-ju odrastala.
Doktorka Dži forenzični patolog, neprežaljene emisije, ne znam ima li online.
Kad secka mozak k'o ja šnicle
Vadi sadržaj želuca kutlačom, špricom vadi tečnost iza oka![]()

Ubi me znatiželja kako izgledaju bezbednosne provere.Ode Minka u obilazak![]()