Van_Helsing
Buduća legenda
- Poruka
- 25.119
Бзв.Nigdje.![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Бзв.Nigdje.![]()
Radoznalost je ubila mačkuСамо сам радознао!![]()
Radi tvog duševnog mira, bolje nigdjeГде се можеш видети у купаћем?
:II:Мачка има девет живота. Жртвоваћу један.Radoznalost je ubila mačku
Ne dam tetku.

Не брини, имам ја своју нирвану!Radi tvog duševnog mira, bolje nigdje:II:
Htjeli su juče i da me spale na lomači jer je jedino meni dečko iz bara na plaži bio raspoložen zabrkati jednu grkaču, ostalima rekao ima samo nes kafa
Ko bi ga krivio![]()

Чија тетка?Ne dam tetku.![]()

За чоколаду??Pa moja.![]()
I još na crveno slovo, veliki svetacKakva krindž situacija juče na nekoj pješačkoj planinarskoj turi.
Lik me spopadao pred sve ženom i djetetom.
Bilo i neko kupanje u Velikom Rzavu, mislim shvatam ja kako muškarci polude kad me vide u kupaćem, ali brate, ono kao, saberi se![]()

За чоколаду??![]()

Šta je tojednu grkaču
Ма, бре, какве црне претензије, само сам хтео да видим!Za sve pretenzije prema meni, prvo se obratite Lobici (aka Serpenti)
I obrnuto, normalno![]()

Ма, бре, какве црне претензије, само сам хтео да видим!![]()
Zato mi je najjače kad kažu ono - Svi što valjaju, već su zauzeti.I još na crveno slovo, veliki svetac

Mogla si i neku ciglu da dodašZato mi je najjače kad kažu ono - Svi što valjaju, već su zauzeti.
Pa jesu vam to ti što valjaju?!
Iz grupe uzeo moj broj, pa je počeo i da mi piše. Block sa velikim zadovoljstvom![]()
Pa to, pretenzija ka gledanju moga teletaМа, бре, какве црне претензије, само сам хтео да видим!![]()

Prihvatam samo veće investicije, tipa hiljade hiljada kamilaМилка?

Ne bih da prljam ruke takvim oblicima života.Mogla si i neku ciglu da dodaš
Van Helsing ima kaduPrihvatam samo veće investicije, tipa hiljade hiljada kamila ili neka jahtica s njenim imenom. Ima ime za jahte![]()
Izvini Žard![]()
Uvijek možeš pozvati načelnika kad treba da prlja. Ruke.Ne bih da prljam ruke takvim oblicima života.
Samo ignore.