Van_Helsing
Buduća legenda
- Poruka
- 25.134
Бзв.Nigdje.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Бзв.Nigdje.
Radoznalost je ubila mačkuСамо сам радознао!
Radi tvog duševnog mira, bolje nigdjeГде се можеш видети у купаћем?
 :II:
 :II:

Мачка има девет живота. Жртвоваћу један.Radoznalost je ubila mačku

Ne dam tetku.

Не брини, имам ја своју нирвану!Radi tvog duševnog mira, bolje nigdje:II:
Htjeli su juče i da me spale na lomači jer je jedino meni dečko iz bara na plaži bio raspoložen zabrkati jednu grkaču, ostalima rekao ima samo nes kafa
Ko bi ga krivio

Чија тетка?Ne dam tetku.

За чоколаду??Pa moja.

I još na crveno slovo, veliki svetacKakva krindž situacija juče na nekoj pješačkoj planinarskoj turi.
Lik me spopadao pred sve ženom i djetetom.
Bilo i neko kupanje u Velikom Rzavu, mislim shvatam ja kako muškarci polude kad me vide u kupaćem, ali brate, ono kao, saberi se

За чоколаду??

Šta je tojednu grkaču
Ма, бре, какве црне претензије, само сам хтео да видим!Za sve pretenzije prema meni, prvo se obratite Lobici (aka Serpenti)
I obrnuto, normalno

Ма, бре, какве црне претензије, само сам хтео да видим!

Zato mi je najjače kad kažu ono - Svi što valjaju, već su zauzeti.I još na crveno slovo, veliki svetac

Mogla si i neku ciglu da dodašZato mi je najjače kad kažu ono - Svi što valjaju, već su zauzeti.
Pa jesu vam to ti što valjaju?!
Iz grupe uzeo moj broj, pa je počeo i da mi piše. Block sa velikim zadovoljstvom
Pa to, pretenzija ka gledanju moga teletaМа, бре, какве црне претензије, само сам хтео да видим!

Prihvatam samo veće investicije, tipa hiljade hiljada kamilaМилка?
 ili neka jahtica s njenim imenom. Ima ime za jahte
 ili neka jahtica s njenim imenom. Ima ime za jahte   

Ne bih da prljam ruke takvim oblicima života.Mogla si i neku ciglu da dodaš
Van Helsing ima kaduPrihvatam samo veće investicije, tipa hiljade hiljada kamila ili neka jahtica s njenim imenom. Ima ime za jahte
Izvini Žard
Uvijek možeš pozvati načelnika kad treba da prlja. Ruke.Ne bih da prljam ruke takvim oblicima života.
Samo ignore.