Tu okolo
Domaćin
- Poruka
- 3.466
I moj.
Moracemo da se pomazemo.
Moracemo da se pomazemo.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Poznat mi je taj film ali ne sećam se da li sam ga odgledala do kraja.Ovo je jako simpatičan film. A isto malo kao crna komedija. Litte Miss Sunshine

Sviđaaa mi se novi izraz, biću tvoja grlilicaaaa radoPa ništa čudno kad sam uvela nove izraze, nisam normalna
Šta ću kad sam velika maza. To je jače od mene.
Muža neću da smaram, odma' koluta očima.
I onda šta ću, smaram vas ovde, tebe hoću reći.![]()

Na kraju su došli do pozornice, ali cijeli taj put, urnebesno.Poznat mi je taj film ali ne sećam se da li sam ga odgledala do kraja.![]()
Sretna slava svima koji slave i od mene.@Arhangel94
Srećna slava.
Neizdrž mmmmmmmmMuž mi zaspao, koga da gnjavim sad?![]()
S ovim grlilica ste me podsjetili na ovo..Sviđaaa mi se novi izraz, biću tvoja grlilicaaaa rado
Maz-maz, moja mala slatka Slavicaaaaa
Tvoj muž k'o Heroj, moramo da ih zavežemo da bismo ih gnjavili, a onda viču - još još još repete![]()
Jednom sam ga iskoristila dok je spavao.Neizdrž mmmmmmmm
Pomiluj ga, probudiće se. Muž mislim,khm![]()
![]()
Jednom k'o nijednom why not again?Jednom sam ga iskoristila dok je spavao.
Pravio se mrtav al' šta me se smatra, ja sam svoje ispunila.

Isto, znam da sam htela da ga gledam i da verovatno jesam, ali nemam blage sta je dalje bilo. Amnezija joj.Poznat mi je taj film ali ne sećam se da li sam ga odgledala do kraja.![]()
Emotivno nedostupni. Strašno.Tvoj muž k'o Heroj, moramo da ih zavežemo da bismo ih gnjavili, a onda viču - još još još repete![]()

Jeste Decje novine, bravo.Bile baš lepe priče o prošlom veku.
Sećam se i ja tih nekih časopisa.
Bile su i Dečije novine, preko škole smo ih dobijali
Ćaobravo
Huper
Neću. Imam ja svoj ponos.Jednom k'o nijednom why not again?![]()
![]()
Pazi da je obrnuto sad bi se digla kuka i motika. Logicno da ne mozemo bas da budemo ravnopravne. Nego da domiramo. Jbg. Priroda.Jednom sam ga iskoristila dok je spavao.
Pravio se mrtav al' šta me se smatra, ja sam svoje ispunila.
Mazna sam taman kao mačka, može maz-maz kad ja hoćuEvo kviz pitanje: da li ste maza, volite li da se grlite? Koliko vam je značajan dodir u životu?

Bebo, zavodis nas.Evo kviz pitanje: da li ste maza, volite li da se grlite? Koliko vam je značajan dodir u životu?

Da, Tik Tak.Jeste Decje novine, bravo.
Zeka u mom predskolskom. Pa neki Tik tak valjda i onda Decje novine kao najozbiljnije.
Ja sam ga praktično silovala jer nisam dobila pristanakPazi da je obrnuto sad bi se digla kuka i motika. Logicno da ne mozemo bas da budemo ravnopravne. Nego da domiramo. Jbg. Priroda.