Heroj.Ulice
Iskusan
- Poruka
- 6.526
Ne maši tim grudnjakom nisi samaJaooooooooo petak, petaaaaak, peeeeeeeetaaaaaaaaak, jupi jupi jupiiiiiii![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne maši tim grudnjakom nisi samaJaooooooooo petak, petaaaaak, peeeeeeeetaaaaaaaaak, jupi jupi jupiiiiiii![]()
Meni svejedno, ionako ne radim.Jaooooooooo petak, petaaaaak, peeeeeeeetaaaaaaaaak, jupi jupi jupiiiiiii![]()
I neopravdani![]()
Pa pridruzicemo se..u spaljivanju grudnjaka.Ne maši tim grudnjakom nisi sama
Ima nesto i do podesavanja appa.Ne zna se broja koliko me navigacija zeznula
I zaobilaziti teme koje u naslovu IMAJU BRUTALNO OŠTRO I BAR 3 UZVIČNIKA!!!Nemoj samo na politiku i religiju, sve ostalo je OK.
Google mape su očaj, here maps bolje, waze je ovde kod nas po bg još i najboljiNe zna se broja koliko me navigacija zeznula
Slatko iščekivanje da se uspostavi veza sa voljenom osobom, da se dvojnik ne javi umesto tebe, ostatak familije i sl. Divota.Ekstra su bili na zupcanik.
Ovo danas smece.
Trčiš ka telefonu da ne prekine vezu...Slatko iščekivanje da se uspostavi veza sa voljenom osobom, da se dvojnik ne javi umesto tebe, ostatak familije i sl. Divota.
I ovde je krenulo polakoKod mene provala oblaka, kišobran te ne može zaštititi sav mokar budeš, samo gumenjaci do kolena i kišni mantil ispod kolena, samo estetika bolan![]()
U kojoj si pokrajini beše?
Ja nisam više BW.
Da se ne skidam pred narodom jel?Ne maši tim grudnjakom nisi sama
DigitalniDigitalni ili na zupčanik.
Slatko iščekivanje da se uspostavi veza sa voljenom osobom, da se dvojnik ne javi umesto tebe, ostatak familije i sl. Divota.
Mi bezimo krajem avgusta u Italiju na odmor, odbrojavam daneJaooo ljudi, pa srećan nam avgust,mada je @electricblue i meni novembar, ništa nećemo od leta imati
![]()
Da mi pegla i složi i da je volim i mazim i pazim!Ljubiteljka sam 21.veka ja bih da mašine zavladaju.
Jutro![]()
Opa, Arandjele, i ti si tu![]()
Koji dio Italije? Zivio sam davnih dana kratko u Veroni. Ispod Venecije se nisam spustao.Mi bezimo krajem avgusta u Italiju na odmor, odbrojavam dane![]()
Ima mi frendica slicnu peglu samo ona je samo za plahte. treba joj jer se bavi rentanjem i tesko da bi sve stigla ispeglat na ruke.Da mi pegla i složi i da je volim i mazim i pazim!
Veronu smo obisli prosle godine, bas nam je bilo lepoKoji dio Italije? Zivio sam davnih dana kratko u Veroni. Ispod Venecije se nisam spustao.