Lorelaj92
Veoma poznat
- Poruka
- 11.725
Ideeeem,
lepo spavajteeee, bogougodno sanjajte i budite sutra

lepo spavajteeee, bogougodno sanjajte i budite sutra

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Jesu kod @snowtrooper izabrali najljepšu, zna li se šta?
Nije se snowko jos javio
Dolazi sebi sigurno![]()

Sta si ne uzmes karticu? Ne kosta punoSvratio sam na pivo sa drugarom a u Srbiji nemam net nego samo kafa uhvatim Wi-Fi.

Ne budali.

vazda biloOno što mi je crvena lampica i signal za latentnu homoseksualnost je kada neko jako agresivno reaguje na neku bezazlenu gej foru ili kada iskazuje ogroman bijes prema gejevima. Tu nešto ne štima![]()
Ides kamo za vikend?Dobro jutro
![]()
Dalje od Trebevića ne mislimIdes kamo za vikend?
vjerovatno ću biti dadilja cijeli vikend.

Tebi je Trebević kao sta je meni Učka nekad bila. Sad skoro pa ne idem nigdjeDalje od Trebevića ne mislimvjerovatno ću biti dadilja cijeli vikend.

Ja isto nemam karticu, da me pitas zasto nemam pojmaSta si ne uzmes karticu? Ne kosta puno
Dobro jutro. Kak ste?

Jutricc.Ja isto nemam karticu, da me pitas zasto nemam pojmakupim onu karticu za turiste kada dodjem, sa 20GB interneta i to mi bude taman za godisnji
Dobro jutro![]()
@Pobednik79 ovo ti brat blizanac?Jutricc.
Ma svi ste vi OK
ja sam dinosauris tj pterodaktul
nemam drustvene mreze niti net na telefonu
cak mi fon nije android.
Samo laptop i na poslu komp i samo sam ovde...
OtvaramoNeki se noćas bakanalisali pa sad ne mogu oči da otvore![]()

To je dobro iako se mozes prikljucit na net u svakoj birtiji samo onda je to ovisnost o drugima.Ja isto nemam karticu, da me pitas zasto nemam pojmakupim onu karticu za turiste kada dodjem, sa 20GB interneta i to mi bude taman za godisnji
Dobro jutro![]()
I ostani na tome. Ja se ponekad toliko razgranam da se umorim i onda se iskljucim na neko vrijeme.Jutricc.
Ma svi ste vi OK
ja sam dinosauris tj pterodaktul
nemam drustvene mreze niti net na telefonu
cak mi fon nije android.
Samo laptop i na poslu komp i samo sam ovde...