- Poruka
- 114.684
Ma jel si gledao antologijski film- Borba crnaca u tunelu?Titanik, ali počni da gledaš kad brod opiči u santu leda
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma jel si gledao antologijski film- Borba crnaca u tunelu?Titanik, ali počni da gledaš kad brod opiči u santu leda
Nisam ga našao ali dobro sigurno nijeJel živo???
Moraću nekada i taj film pogledati.Titanik, ali počni da gledaš kad brod opiči u santu leda
IzvikanMoraću nekada i taj film pogledati.
Kako misliš nisi ga našao??Nisam ga našao ali dobro sigurno nije
antologijski film sa crncima je gayniggers from outer spaceMa jel si gledao antologijski film- Borba crnaca u tunelu?![]()

Pogledala. Rekla sam da gledam ako mi je ta osoba zanimljiva.Upravo mi je @Bebica Be met'la srce a nije pogledala video![]()
Odličan film ali malo ljudi zna za njega.. štetaMoraću nekada i taj film pogledati.
Ovo moje je iz iste serije kao drugi "antologijski" film- Suva krpa na dnu mora visi
A to je na planini, grad se i ne vidiPa kako bre???
Pogledala. Rekla sam da gledam ako mi je ta osoba zanimljiva.
Kakva magla kod tebe bre!
Nisam ni jaUpravo mi je @Bebica Be met'la srce a nije pogledala video![]()
Pa teško mu je, da podeli sa nekimNe znam što si nam to i govorio![]()
Malo je tmurno i depresivno ali zima je, šta ćeš.A to je na planini, grad se i ne viditu je još dobra vidljivost.
Nije bilo na mestu gde sam ga udarioKako misliš nisi ga našao??
Jesi uopšte izašao iz auta? Ako jesi i nisi ga našao znači da je živ.
Na sve još i ladnoMalo je tmurno i depresivno ali zima je, šta ćeš.
Mrzim tmurno vreme. Ovde kod nas kiša pa kao neka susnežica, ne znam ni ja šta je.
Znači, fuj!
Ja sada došla kući, šetala malo sa mužem i uopšte nije prijatnoNa sve još i ladno

Ja danas ne izlazim iz brlogaJa sada došla kući, šetala malo sa mužem i uopšte nije prijatno![]()
Misliš li da će biti dobro, je l' bio jak udarac?Nije bilo na mestu gde sam ga udario
Zajebancija...gayniggeri dolaze iz kosmosa da oslobode muškarce od žena koje ih ugnjetavajuzajebancija
Šta je Lo, bem li mu pituljicu?Ja total kaput!
A sad vam fali 40+ jelJa sada došla kući, šetala malo sa mužem i uopšte nije prijatno![]()