ReRe7
Zainteresovan član
- Poruka
- 380
Ljubiteljka sam 21.veka ja bih da mašine zavladaju.
Jutro

Jutro

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pogledaj film TerminatorLjubiteljka sam 21.veka ja bih da mašine zavladaju.
Jutro![]()
Kako se uvek prepoznaš kad pominjem bakanalijeOtvaramo![]()
Po pitanju toga što si citirao je zapravo moja suprotnost@Pobednik79 ovo ti brat blizanac?
AI se trudiLjubiteljka sam 21.veka ja bih da mašine zavladaju.
Jutro![]()
Dobro jutrooooo,još malo pa Sneška da pravim, za sad gumene čizme i kišni mantil.
Jesmo bogougodno sanjali, lepo hrkali, još bolje posrkali? Kafu![]()
Pogledaj film Terminator
![]()
Izvinityyyyy ponoviće seKako se uvek prepoznaš kad pominjem bakanalije![]()
Kod nas danas upozorenje na jako nevremeDobro jutrooooo,još malo pa Sneška da pravim, za sad gumene čizme i kišni mantil.
Jesmo bogougodno sanjali, lepo hrkali, još bolje posrkali? Kafu![]()
Čuj njega, frizure i haljine. A što je s okama i kikama?Jesu.
Pocela kiša na pola izbora pa su pokisle i devojke i žiri a i deo publike.
Meni su sve izgledale isto, iste frizure i haljine pa se nije ni videla neka razlika medju njima.
Navijao sam i jaGledala sam u prošlom veku. Navijala sam za to da Terminator nikog ne spašava i da svi budu čipovani.![]()
Mlade generacije skoro pa i ne bi razumjele o cemu pises. Vidim to po svom najmladem bratu. Za svaki k.. koristi navigaciju. U zadnje vrijeme koristim vise javni prijevoz. Jedino kad vozim i ako idem u neki miljunski grad onda znam koristiti jer mi ubrza proces. Djelom se slazem s tobom jer sam i sam prije znao stat i pitat.Kad putuejm autom ne koristim navigaciju
cak ni u velikm gradovima
Memorija mi je dobra a najbitnije ulice su iste uvek.
Parking je ionako uvek svuda problem...
Nikad se nisam libio da pitam nekoga gde treba da skrenem ako ne znam.
JaooooooJaooooooooo petak, petaaaaak, peeeeeeeetaaaaaaaaak, jupi jupi jupiiiiiii![]()
Nicim izazvan optimizam?
Kod mene provala oblaka, kišobran te ne može zaštititi sav mokar budeš, samo gumenjaci do kolena i kišni mantil ispod kolena, samo estetika bolanKod nas danas upozorenje na jako nevreme
Nista novo![]()
Ekstra su bili na zupcanik.Digitalni ili na zupčanik.
Pogledajte prilog 1764243
To niti ne gledam jer cesto zakazu. Vidim da se u zadnje vrijeme ljudi dosta oslanjaju na to. Susjedi vikendasi su auto zbuksali u susjedovu garazu zbog takve obavjesti, a ono frula. Jos bi i razumio da primjerice voze audi rs ili nesto slicno.Kod nas danas upozorenje na jako nevreme
Nista novo![]()
Ne kaže se za džabe: kartu čitaj, seljaka pitaj. Djelom se slazem s tobom jer sam i sam prije znao stat i pitat.
I neopravdaniNicim izazvan optimizam?![]()
Ne zna se broja koliko me navigacija zeznulaNe kaže se za džabe: kartu čitaj, seljaka pitaj