Heroj.Ulice
Poznat
- Poruka
- 9.104
U reduNe znam ja ništa.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U reduNe znam ja ništa.
Čekao sam da se svi skupite pa da počnemHeroju nije dugo trebalo da počne da mrači
![]()
ServirkaNe znam ja ništa.
Napredni nivo. Ili poremećeni nivo ako postoji toMogao bi opet da das da vidimo gdje smo sad![]()
E, kako je bilo na svadbi onoj?
Možemo da pogađamo šta ćeš da kažešČekao sam da se svi skupite pa da počnem
Hvala što si nas ispoštovaoČekao sam da se svi skupite pa da počnem

Ne znam gde su mi testovi, negde arhiviraniMogao bi opet da das da vidimo gdje smo sad![]()
Možemo da pogađamo šta ćeš da kažeš![]()

MožeteMožemo da pogađamo šta ćeš da kažeš![]()
Bečka školaHvala što si nas ispoštovao![]()
Ne mora nuzno trcat. Bitno je da poveca aktivnost. Primjera radi. Pred 2 godine kada sam bio u Srbiji skoro mjesec dana presao sam sigurno vise od 600 km pjeske. Da me psiha ne j.. bio bi top, ovako sam osrednji.Pa trčiš u 50 ako si u 30,40 se ponašao isto kao kad si imao 15![]()
Otvorićemo novu kada ovu sadašnju zakrčimo sa 20-ak hiljada postovaBilo je i ranije kafana![]()
Samo recept, da naglasim![]()

Biti ce to uskoro.Otvorićemo novu kada ovu sadašnju zakrčimo sa 20-ak hiljada postova![]()
U reduNova kafana bi trebalo da se zove - Oprostite nam našu ružnu prošlost![]()
Што бре?Nova kafana bi trebalo da se zove - Oprostite nam našu ružnu prošlost![]()

Ako budes ti otvarala onda neka se zove: Sadimo cvece za proleceNova kafana bi trebalo da se zove - Oprostite nam našu ružnu prošlost![]()

Ma mislila sam da trči po doktorima u 50-imNe mora nuzno trcat. Bitno je da poveca aktivnost. Primjera radi. Pred 2 godine kada sam bio u Srbiji skoro mjesec dana presao sam sigurno vise od 600 km pjeske. Da me psiha ne j.. bio bi top, ovako sam osrednji.
Nova tema može biti okrenuta budućnosti za promenu, poput "Krečimo 2095."15 soma i kusur
Lorena spremaj naziv nove
Još dan dva tri...
Ili recimoNova tema može biti okrenuta budućnosti za promenu, poput "Krečimo 2095."![]()
Sjećam se ovog kad ti je rekla da su ti stigli drugari, ja mislila da su stigli neki prijatelji iz Toronta, u realu.Ako ovde tagujes vise od 3 osobe niko to ne vidi, sistem baguje.
Isao sam na igrice tamo i na par tema gde se caska pa sam te tu i video ali kada ste presli ovde nisam odmah video temu niti sam dolazio toliko cesto zbog posla.
Tek sam video kada me Serafim tagovala i rekla da su mi dosli drugari a vi svi sa drugim imenima![]()