Bebica Be
Domaćin
- Poruka
- 3.809
Ono smo rešileSa ishranom kod moje lutkice ima da živiš dugo.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ono smo rešileSa ishranom kod moje lutkice ima da živiš dugo.

Nije malodušnost nego realnost. Šta ćeš duže od 50te? Počneš se raspadaš ko alfa romeo.Čemu ta malodušnost
Gde si pošao ti, skidaj gaće pred narodom ćeš sad da dobiješ41 godinu, kad je ozzi mogao sa svim drogiranjem i alkoholisanjem da doživi 76tu a hulk hogan što išao u teretanu 71 valjda ću i ja prebacim 50tu.
Više od toga realno i nemam potrebe da živim

Ćeri bila omiljena do momenta kad je nekim čudnim okolnostima postala blokirana na jutubetu.Kada smo kod zlobnica sa roze foruma ovo mi je omiljena (dečija, doduše) pesma:
Samo malo punačak.Imao sam 135 kg na 194 cm visine i to jeste debelo.
Sada sam na 129 kg i jos uvek sam debeo.
Umreću stvarno, još kaže sa igrica, asocijacije
Nije on ni ulazio otkad smo mi ušli u priču našu.![]()
Od kutka za samceOd kad to?![]()
Ćeri bila omiljena do momenta kad je nekim čudnim okolnostima postala blokirana na jutubetu.
Lepo je opet je čuti posle dužeg vremenskog perioda
Samo malo punačak.

Od kutka za samce
Baš mi je žao, drži se.Sve mi je OK. Ne jedem isto. Imam psihickih problema PTSP i poremecaj osobnosti poklon '90-tih
Herojku je sve bila šifra za sex, a kao okačio kopačku u klinOd kad to?![]()
Pa sa takvim stavom ni ne možeš drugoNije malodušnost nego realnost. Šta ćeš duže od 50te? Počneš se raspadaš ko alfa romeo.
Malo malo pa ti nešto fali, trčiš u servis tj kod lekara
Ja sam došao sa istim imenom još pre skoro godinu i poMene samo zanima da li ce neko osim Lorelajn i Elektrik da dodje sa istim imenom![]()

Hoćeš hoćeš i ima da pitaš je l' ima još, draga mojaaaaa.![]()

У бреĆeri bila omiljena do momenta kad je nekim čudnim okolnostima postala blokirana na jutubetu.
Lepo je opet je čuti posle dužeg vremenskog perioda
Samo malo punačak.
I time si se bavio?Nemoj recepte da mu tražiš samo. Na prethodnom forumu je to bila šifra za sex

Pa kad nisi bio redovanJa ne znam za to, cujem sada prvi put.
AhaNemoj recepte da mu tražiš samo. Na prethodnom forumu je to bila šifra za sex
mislim da je on dolazio pre na neka ćaskanja, možda me ne zna iz ove nove ereali ja još pišem i pisali ste stari nik, pišem ja, tagujem čoveka da prepoznaje druge, hahahaha

'ticaaaaУ бре
мени кажу у фамилији да сам дебео
а ја 80 кила на 180 центиметара
па ја сам бре птица онда...
Ne mogu da potvrdim ni da demantujemI time si se bavio?![]()
Ja sam došao sa istim imenom još pre skoro godinu i po![]()

Ne znam, ja sam se toga odrekao pre 12-13 godina jošAha
A jel ima negde da se kupi sex povoljno/polovno?
Pitam za mene, drug ima devojku