- Poruka
- 94.570
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Lepo, lepo, vidim ti si bio redovan u deljenju i primanju recepata.Pa kad nisi bio redovan![]()
Nije to nikakva realnost nego tvoja brija bez uvrede molimNije malodušnost nego realnost. Šta ćeš duže od 50te? Počneš se raspadaš ko alfa romeo.
Malo malo pa ti nešto fali, trčiš u servis tj kod lekara
A drugi jeb...tj razmenjivali recepteRadio sam![]()
laziU reduNije to nikakva realnost nego tvoja brija bez uvrede molim
Mrdaj slobodno, oprosticu tiNe mrdam nigde više![]()
71 Nema tajni. Stari sam chater.Baš mi je žao, drži se.
Koje si godište ako nije tajna?
I testove je delio.Lepo, lepo, vidim ti si bio redovan u deljenju i primanju recepata.![]()
Samo savetodavno...poštovao sam svoje jevanđeljeLepo, lepo, vidim ti si bio redovan u deljenju i primanju recepata.![]()
Kafanu sam skoro otvorio, 10.7., tek nakon prvog talasa migranataI nisi me zvao u kafanu![]()
Ali sad mi nije dosadno hahahahaMrdaj slobodno, oprosticu ti![]()
Pa trčiš u 50 ako si u 30,40 se ponašao isto kao kad si imao 15Nije malodušnost nego realnost. Šta ćeš duže od 50te? Počneš se raspadaš ko alfa romeo.
Malo malo pa ti nešto fali, trčiš u servis tj kod lekara
I testove je delio.
Bilo vam loše jel, tukli se ko će pre da se testiraI testove je delio.
Ma kakva sifra za sex
Slala sam i ja receptelazi

Samo da legneš mirno sa nekom u krevet ima da propadnetePola namestaja skripi ispod mene![]()

Kafanu sam skoro otvorio, 10.7., tek nakon prvog talasa migranata![]()

Samo da legneš mirno sa nekom u krevet ima da propadnete![]()
![]()

Mogao bi opet da das da vidimo gdje smo sadBilo vam loše jel, tukli se ko će pre da se testira
Samo mene ne testiraš aaawBilo vam loše jel, tukli se ko će pre da se testira

E, kako je bilo na svadbi onoj?Propasce on i od mene samog ako ovako nastavim![]()