Žardinjera
Ističe se
- Poruka
- 2.771
Jesi još na odmoru?Bolje vas nas'o

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jesi još na odmoru?Bolje vas nas'o

Jel ja tebi ličim na napaljenog pubertetliju?I trajaće pola sata![]()

O da, ponedeljak! Stres može da počne.Jutros sve što imam da izjavim za novine je sledeće - ponedeljak
Dobro jutro, treba li nekome da metnem? Kafu.![]()
Pao mi na pamet ovaj nick, malo za zafrkancijuĐe si, dobrodoš'o, dobar ti nick![]()

NjetJesi još na odmoru?![]()
Kuj si sad pa ti? Dikili kontakt?Jutric, ekipa![]()
Ma neki tamo aviJonicar sa nekih drugih stranica.Kuj si sad pa ti? Dikili kontakt?
Небитно, волим и ја Стојкета, додуше на други начин, али графит је постојао!Drag mi je, pa ne želim da potvrdim![]()

Zrno po zrno, pogačaVidećemo, bacio sam pogled i napisao jedan post![]()
Kamen po kamen palachaZrno po zrno, pogača

Oooo, drma ti se sultanijatKuj si sad pa ti? Dikili kontakt?

Oooo, drma ti se sultanijat![]()
@Tu okolo da ti ukradem čašicu za čaj? 
Drvo na drvo, sibica, lomacaZrno po zrno, pogača
Baš si cvrkutav danasDrvo na drvo, sibica, lomaca

Preletis i to je to. Tko ce sve citati.Jutrić
Ne mogu sve da čitam, ispisali ste 20 stranica od mog zadnjeg posta
Bogougodan ponedeljak vam želim.
Žard najviše.![]()
Vidim da je stigao Jetter![]()
Mogu ti dati ideje kako da odeš na bolovanje bez da si bolestanNekome se završio![]()
Ode mu mracno carstvo.Oooo, drma ti se sultanijat![]()
Ovo je mnogo čak i za meneKakav ljubičanstven doručak, ako im sad na poslu kažem da sam pila ljubičasto mlijeko i jela ljubičasti kolač povjerovaće da sam bolesna
Sve ovo ja! Mislim, ovo im je doručak za jednu osobu@Tu okolo da ti ukradem čašicu za čaj?
Pogledajte prilog 1765626
To mi je omiljena boja. U periodu valjda od oko 19.5. zaključno sa 1.8. sam povremeno brao i skoro redovno jeo dudKakav ljubičanstven doručak, ako im sad na poslu kažem da sam pila ljubičasto mlijeko i jela ljubičasti kolač povjerovaće da sam bolesna![]()
, pa su mi prsti često bili ljubičasti. Uglavnom ga jedem samog, ređe kombinujem. Ljubičasta užina je nekom prilikom bio dud sa ovsenim pahuljicama, a nekad voćni jogurt od duda koji sam napravio dodavanjem duda u jogurt.Kuda mu ode?Ode mu mracno carstvo.![]()
U drugu galaksiju.Kuda mu ode?