Kafić Priče iz prošlog veka

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa da ne volim
gejpederska provociranja
i jos da uvek radim vikendom
sve ostalo su tehnicki detalji koji nisu bitni.
E videla sam, samo sam zaboravila u ovom skipingu da pomenem. Pa pisali smo oboje da ne prijaju trenutno ti tonovi.
Moze al ko hoce na svoj racun nek se zeza. Do kada radis vikendom, to je katastrofa.

Ko je Arhangel na roze, nisam skoluvala, pokusala sam.
I jel znaju rozli da je Spavac odavno na tamo nekim temama. Tj jel zna on za najezdu, da utekne na neko trece mesto haha.

Ja sam čitala (i) ćaletove zabavnike iz '60-ih, dovlačila sa tavana kod bake. Izgledali su kao Politika u boji :mrgreen: :heart2: ogromni
Ja sam imala mamine Stripoteke koje su prvo izbacili u neki tehnicki obkektic pod Avalom, zvani baraka hhahaa. Pa onda se mama setila, ali su se vodili pod prilicno kontaminirani. Kad god sam bila bolesna pod temperaturom izvucem te gomile iz lodje i uzivam.
Taj format prastarih Zabavnika znam iz reprinta njihovih sto su povremeno objavljivali.

Zenski casopisi cini mi se da su postali dosta nesadezajni odavno i prepuni reklama. Mozda postoji nesto sto me demantuje, odavno ne pratim.

Krug dvojke
Doduše Baruh nije
I ja sam trebao u krugu dvojke
U Ribnikar
Ali se preselio preko rijeke...što korača
Baruh nikad nije bio fensi, u toliko bolje. Bezalo se jer je ruski bio drugi jezik. A grad kome treba je blizu. Moje granice su bile Zoo vrt, Knez, bioskopi, pa tamo do skupstine gde mi je baba zivela. Dunav za cudo sam koristila tek kasnije, a pred nosom. Nisu me nesto vodali.
Ja vodila sest god mladjeg brata svuda, cirkus je bio. Niko nas nije ni kontrolisao. Dzaba sam bila dobra.

Eli srecnan ti forumski rodjendan!

Au moj prvi forum bio je forum Depresija. Omg.

Baruh nikad nije bio fensi, u toliko bolje. Bezalo se jer je ruski bio drugi jezik. A grad kome treba je blizu. Moje granice su bile Zoo vrt, Knez, bioskopi, pa tamo do skupstine gde mi je baba zivela. Dunav za cudo sam koristila tek kasnije, a pred nosom. Nisu me nesto vodali.
Ja vodila sest god mladjeg brata svuda, cirkus je bio. Niko nas nije ni kontrolisao. Dzaba sam bila dobra.

Eli srecnan ti forumski rodjendan!

Au moj prvi forum bio je forum Depresija. Omg.
Pa da
Baruh je van tog kruga
Volim da je fensi i classy
To je bitno
Dunav... Heh...
U Zemunu mi prija donekle
U srednju muz sam tamo išo pa...
Zoo vrt... Od kad ne bejaše ja tamo

E videla sam, samo sam zaboravila u ovom skipingu da pomenem. Pa pisali smo oboje da ne prijaju trenutno ti tonovi.
Moze al ko hoce na svoj racun nek se zeza. Do kada radis vikendom, to je katastrofa.

Ko je Arhangel na roze, nisam skoluvala, pokusala sam.
I jel znaju rozli da je Spavac odavno na tamo nekim temama. Tj jel zna on za najezdu, da utekne na neko trece mesto haha.
Цео живот радим викендо...такав ми посао...
ни после силних година не навикох се
вероватно никада ни нећу.

Nisam čuo za taj
Bili smo mi i hrvati i nemam blage odakle sam se pojavila. Ugl vezala sam se tada za svoj lik/nik iz Zemljomorja Urusle Legvin. Kako covek sve zaboravi. Prepoznala sam na parfemskom forumu jednu clanicu, ali odavno nije akitivna tamo. A ovaj prvi nemam pojma vrv ne postoji vise makar aktivno.

Na Anu su me dovele bebece teme, bila je apsolutno fenomenalna Kafa kod nesavrsenih mama. Divan spoj sa tim poletom koji se povremeno na nekoj temi koncentrise i vozi. Prvo sam samo citala. Jbt ceo moj dnevnik za 15 god je tamo. Iscitala sam se pre deset god na operaciji krajnika. Nznm da li bih podnela opet da pokusam.
Znaci dobra bila kafa kad sam toliko ostala!

Ovo smo mogli biti mi
Ali ja nemam kadu
A još uvijek nemam ni Tatoo

1000026868.jpg

Meni na asocijacijama redovno šalju seksualne poruke. Što je najcrnje od svega, slika nije moja nego sam stavila sliku svog psa.:evil:

Pitam se da li nekada pomisle da neko dete igra slagalicu a oni tako. Strašno.
Не размишљај
моментално пријави сваку такву поруку било где
ако не знаш како иде на овом форуму радо ћу ти помоћи...

Ja sam imala mamine Stripoteke koje su prvo izbacili u neki tehnicki obkektic pod Avalom, zvani baraka hhahaa. Pa onda se mama setila, ali su se vodili pod prilicno kontaminirani. Kad god sam bila bolesna pod temperaturom izvucem te gomile iz lodje i uzivam.
Taj format prastarih Zabavnika znam iz reprinta njihovih sto su povremeno objavljivali.

Zenski casopisi cini mi se da su postali dosta nesadezajni odavno i prepuni reklama. Mozda postoji nesto sto me demantuje, odavno ne pratim.
Јаоооо
Стрипотека
:zaljubljena::zaljubljena::zaljubljena::zaljubljena:
колико сам то волео, више од Забавника чини ми се...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back