Arhangel94
Aktivan član
- Poruka
- 1.516
Ne optuzujem, to je cinjenica, prosim lijepo.Ma to je ok.
Nego ovaj Arhandjeo optuzuje da su im zene skratile vek. A one se prevarile, utekli im, tako se nisu dogovorili.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne optuzujem, to je cinjenica, prosim lijepo.Ma to je ok.
Nego ovaj Arhandjeo optuzuje da su im zene skratile vek. A one se prevarile, utekli im, tako se nisu dogovorili.
JojMa to je ok.
Pa nisi bas, imas slobodan vikend.A da ne pricamo jos o pauzama gdje je zabrana za kamione i onda mozes malo Jevropom da prosetas.Kazu da je tu cash
nemam pojma
ali stalno si na putu onda
ma
bolje da idem da se spremam za posao
nece kafic da pobegne nije zec
TugyE to je Becka skola hihi.
A ne ovaj sto plaky.
Posle 12 sati vožnje baš će ti se šetati JevropomPa nisi bas, imas slobodan vikend.A da ne pricamo jos o pauzama gdje je zabrana za kamione i onda mozes malo Jevropom da prosetas.
Prava žena muškarcu dižeNormalno, kad nemate zene.![]()
Jevropa će njimPosle 12 sati vožnje baš će ti se šetati Jevropom![]()
Normalno.Posle 12 sati vožnje baš će ti se šetati Jevropom![]()
Ne mogu da potvrdim, ni da demantujem.Jevropa će njim![]()
![]()
Taj je niciji.Kopiraš mi čoveka![]()
Mnoge vs. moja malenkost - dva smo svetaaaaa različitaaaaaaTaj je niciji.
Mnoge su ga svojatale, pa ih odbio i rekle mu da je gejpeder.
Okej, misli kako hoces, samo nemoj poslije da nisam kaz'o.Mnoge vs. moja malenkost - dva smo svetaaaaa različitaaaaaa![]()
Okej, misli kako hoces, samo nemoj poslije da nisam kaz'o.
DiskriminacyyyyyyE da, meni su ovdje na jednoj igrici ispravili riječ jer nije bila na ekavici. Nemoj tamo ići. Garantujem da bi prošao gore od mene.![]()
![]()
Naravno, ne obaziri se na hejtere.Mnoge vs. moja malenkost - dva smo svetaaaaa različitaaaaaa![]()
Aaaaaaw, to je ljubav, to se voliNaravno, ne obaziri se na hejtere.
![]()
Lo i Heroj protiv svijeta![]()