- Poruka
- 81.330
I mogu ti reci da im je pivo bilo mlako i razvodnjeno.Je l one s fotki sa Oktoberfesta
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I mogu ti reci da im je pivo bilo mlako i razvodnjeno.Je l one s fotki sa Oktoberfesta
On bi se s onim grudnjakom (brusom) na glavi taman uklopio u ludilo Oktoberfesta.Njih su 2, znači 4 ruke, a on nema 4 gruda.
Ne uklapa se.![]()
Na stranu što ćeš se preko whiskasa baš nadgledati golotinjeJa pijem viski a ti koka kolu
dobiješ whiskas da te vidim golu..
Deutschland ili tamo kod Snowka, slični su.Ovde pivo piju umesto vode.![]()
Samo mu je to u glaviNa stranu što ćeš se preko whiskasa baš nadgledati golotinje
Prostsi
Samo izvoliDobro bre
el smem ja normalnu muziku sad da postavim
ili da se zevzelecim i ja
Ovde u BavarijiDeutschland ili tamo kod Snowka, slični su.
Na stranu što ćeš se preko whiskasa baš nadgledati golotinje
Prostsi
Okacio vecSamo izvoli
U pravu si. Ne stoji mi ovo zezanje. Vratiću se svojim unutranjim tihovanjima i duhovnim blagoglagoljivim promislima.Na stranu što ćeš se preko whiskasa baš nadgledati golotinje
Prostsi
Njih su 2, znači 4 ruke, a on nema 4 gruda.
Ne uklapa se.![]()
Nije zezanje biti prostU pravu si. Ne stoji mi ovo zezanje. Vratiću se svojim unutranjim tihovanjima i duhovnim blagoglagoljivim promislima.
Dobro ajgetitNije zezanje biti prost
Tvoja msta me ne zanimaHoces li vec jednom prestati da ides zamnom.. da pocnem da pricam sta si ti..
Stigla moja kuma pa si se postideoOk ne mogu ja ovo idem ja odavde.
Na dužinu pendreka ili?Tvoja msta me ne zanima
razgovaram sa Elle
odmakni se
Koliko god hoceNa dužinu pendreka ili?![]()
Vratiću se svojim unutranjim tihovanjima i duhovnim blagoglagoljivim promislima.