- Poruka
- 48.329
Kad vas ja opravim. ću vas opravim za ceo život.Selektivno diktatorski nastrojenog, tačnije.
Ali, ajmo o traumama, @Serafim će da nas izleči, iako ovde neki tvrde da nam leka nema.![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kad vas ja opravim. ću vas opravim za ceo život.Selektivno diktatorski nastrojenog, tačnije.
Ali, ajmo o traumama, @Serafim će da nas izleči, iako ovde neki tvrde da nam leka nema.![]()
On ako krene, trebaće onda tebi psihoterapijaCcc, sa kakvim ste traumama došli. Nastavi, slušam
![]()
Dešavalo se i meni povremeno.Nisam siguran
neki su se zalili da ne vide npr GIFove
ili cak nista od pojedinih clanova
nekad npr ja ne dobijam obavestenja
mogucnost postoji sigurno
dođu ljudi da vide kako mečka igraOkupljamo narod gde god se pojavimo, ma idi bre, šta bismo mi bez nas.![]()
opušteno, ne znamo ni mivolim da se zezam ali ovde ne znam nikoga...
Meni ovo zabrinjavajuće zvučiKad vas ja opravim. ću vas opravim za ceo život.![]()
maaa, neeeMeni ovo zabrinjavajuće zvuči![]()
Da se nije obrisala....a da, to ne može ovde
ma to je mozda do serveraDešavalo se i meni povremeno.
Da nije pojela keksDa se nije obrisala....a da, to ne može ovde![]()
Pa nego šta, eto već misle da sam ja neki ArapinKad dođe ima da kaže da ga brukamo![]()
Doveo si ih u Hotel CalifornijuDa se nije obrisala....a da, to ne može ovde![]()
Ma kleveću one tako, ko informerIzvinjavam se, nisam znala da je zauzet![]()
Pa baš lepo tancujemo. Strastveni tango, aaaaw, vole ljudi tu senzualnu tenziju kad pršti sve, kad se ovako prEtisnemodođu ljudi da vide kako mečka igra![]()
muž na moju LoPa nego šta, eto već misle da sam ja neki Arapin![]()
Eh, sad, ne bih rekla da je takoMa kleveću one tako, ko informer
Kad nas vide ovako razularene mogu samo da se dosećam šta misleSami smo došli, da ne misle ljudi smo problemtični i banovani![]()
I da imaš pet glava.Pa nego šta, eto već misle da sam ja neki Arapin![]()
Nema razloga za brigu nije izvadila svesku i olovku....Meni ovo zabrinjavajuće zvuči![]()
ne sećam se, ja sam bio zalepljen za dno šerpeNe laži, bile su rešetke na prozorima da ne bismo skakali u prazan bazen na glavu, zar se ne sećaš?![]()
Sami smo došli, da ne misle ljudi smo problemtični i banovani![]()
Za svaku od vas po jedna?I da imaš pet glava.![]()
Kriza identiteta, tamo me terali da budem ženskoCcc, sa kakvim ste traumama došli. Nastavi, slušam
![]()