Lorelaj92
Veoma poznat
- Poruka
- 11.235
Jes vala, ja te grebala noktima jer si bio zagoreo, bingo, sad se i ja tačno sećam toga da se ne sećam.ne sećam se, ja sam bio zalepljen za dno šerpe

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jes vala, ja te grebala noktima jer si bio zagoreo, bingo, sad se i ja tačno sećam toga da se ne sećam.ne sećam se, ja sam bio zalepljen za dno šerpe
Kad vas ja opravim. ću vas opravim za ceo život.![]()
Ostali samo dugmići
Tako su i nas banovali pre dva meseca, komentarisali smo članove koji više nisu tu, ali u pozitivnom smislu, napisali su da se podsmevamo i iznosimo privatne informacije. To nije bilo tako, niti je iko imao tu nameru, a tema je bila na ćaskanju.moj slučaj od tamo bilo davno: na jednoj temi dobijem neki kratak ban ( nisam bio jedini ) a kao razlog podsmevao sam se kao ne sećam se zašta iako sam ja to u šali napisao i dobijem ne znam koliko kaznenih poena i nadgledanje-ispostavi se posle da je trol otvorio tu temu-koga bre one hebu u mozak?
Doveo si ih u Hotel Californiju![]()
ako ja pocenm da klepecemNema razloga za brigu nije izvadila svesku i olovku....
A posle moljci prodali dugmad, nema ni dugmića.Ostali samo dugmići
IMAGINARNImuž na moju Lo![]()
Preduhitrila si me.Ostali samo dugmići
Ima da vas kupimo kao Amerikanci Menhetn od IndijanacaA posle moljci prodali dugmad, nema ni dugmića.
Preduhitrila si me.
Vi to ne znate još, ali vama bega nema, buhahahahaDa ne bi pobjegli prije nego smo i došli![]()
Meni najjače što sam dobio upozorenje da pozivam na nasilje kad su bili oni protesti posle Ribnikara, kad sam rekao da ovi neće mirno otići sa vlastimoj slučaj od tamo bilo davno: na jednoj temi dobijem neki kratak ban ( nisam bio jedini ) a kao razlog podsmevao sam se kao ne sećam se zašta iako sam ja to u šali napisao i dobijem ne znam koliko kaznenih poena i nadgledanje-ispostavi se posle da je trol otvorio tu temu-koga bre one hebu u mozak?
Ima da vas kupimo kao Amerikanci Menhetn od Indijanaca![]()
u reduNe tandrči![]()
Tako su i nas banovali pre dva meseca, komentarisali smo članove koji više nisu tu, ali u pozitivnom smislu, napisali su da se podsmevamo i iznosimo privatne informacije. To nije bilo tako, niti je iko imao tu nameru, a tema je bila na ćaskanju.
Bolje da idemo na vreme, dok nismo skroz forumski felerični i istraumirani.Da ne bi pobjegli prije nego smo i došli![]()
Imaginarni, pravi, sve ti je to istoIMAGINARNI
IMAGINARNI
Vi to ne znate još, ali vama bega nema, buhahahaha
Što bi rekli - Oni još ne znaju, nema beGanjaVi to ne znate još, ali vama bega nema, buhahahaha
Zašto ne kao Aljasku od RusaIma da vas kupimo kao Amerikanci Menhetn od Indijanaca![]()