- Poruka
- 48.359
Zato što su Menhetn platili dugmadimaZašto ne kao Aljasku od Rusa![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zato što su Menhetn platili dugmadimaZašto ne kao Aljasku od Rusa![]()
Ko sirotinja? Daj pet karataVi to ne znate još, ali vama bega nema, buhahahaha
Ponoćni jahač se smeje zlobnoVi to ne znate još, ali vama bega nema, buhahahaha
Meni najjače što sam dobio upozorenje da pozivam na nasilje kad su bili oni protesti posle Ribnikara, kad sam rekao da ovi neće mirno otići sa vlasti![]()
Ostala navika sa Ane, ovo tandrkanjeu redu
Ti nas znaš, bio si tu i pre, znaš da se tako ne ponašamo. A npr. lika koji napiše gde je Mika Aleksić, džabe su namučili čoveka ne diraju.pa eto vidiš ma nemaju mozak likuše pogubljene skroz,neispunjene,niko ih u realu verovatno ne zarezuje ni dva posto i onda dodju na forum da iskale svoj bes
To samo u njenoj glavi...kod mene neO životeeee konačno i vi da se venčate. Dodži da te izljubim, zete!![]()
a neko karispko ostrvo cini mi seZato što su Menhetn platili dugmadima
REKAO JE DA!!!O životeeee konačno i vi da se venčate. Dodži da te izljubim, zete!![]()
Što bi rekli - Oni još ne znaju, nema beGanja![]()
Ne koprcaj seTo samo u njenoj glavi...kod mene ne
Ne znam, poslednjih meseci sam slabo i ulazio, baš su ćacilend napravili.a sada kao može politika ili kako? bacio sam malo pogled na temi o protestima
ne znaju odakle su šuplje
moj slučaj od tamo bilo davno: na jednoj temi dobijem neki kratak ban ( nisam bio jedini ) a kao razlog podsmevao sam se kao ne sećam se zašta iako sam ja to u šali napisao i dobijem ne znam koliko kaznenih poena i nadgledanje-ispostavi se posle da je trol otvorio tu temu-koga bre one hebu u mozak?
samo polakoHebem vas lude, ne mogu pohvatati ko sta piše, luda kuća majke mi, ja ovo ne postizavam![]()
I, još neštobeganje je kroz granje![]()
Hebem vas lude, ne mogu pohvatati ko sta piše, luda kuća majke mi, ja ovo ne postizavam![]()
NESAMREKAO JE DA!!!
Ne tandrčiTo samo u njenoj glavi...kod mene ne
Ti nas znaš, bio si tu i pre, znaš da se tako ne ponašamo. A npr. lika koji napiše gde je Mika Aleksić, džabe su namučili čoveka ne diraju.