Serpenti
Poznat
- Poruka
- 8.833
Neka, ko zna kakva bi tek bila na odvikavanju

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nervira me što će mi oduzeti slobodno vrijeme, ovi iz BIH dolaze u srijedu, a mi se u četvrtak sa njima sastajemo u 14h, da bi posle sastanka išli na ručak, ko zna koliko će ta smaračina trajatiNije ti neko opravdanje![]()

ал нема пипкања у мраку.Hoću, šta gledamo?
A što?ал нема пипкања у мраку.
Bukv, ja bih poluđela bez slatkogNeka, ko zna kakva bi tek bila na odvikavanju![]()
![]()

Na alkohol si zaboravilaBukv, ja bih poluđela bez slatkog
To mi je jedno od rijetkih zadovoljstava koje mi je preostalo![]()

DaTako opravdavaš zlobu, m ?![]()

зато што си мали бебаA što?![]()
Ti ionako to nikad nisi koristio, jeRiEto, za 2000 kupim kilo i po ćevapa, najedem se ko čovek

Umirem od smeha, a ujedno i saosecam sa tobom.Bole me qurac za klipove,itd,itd
Ne zanimaju me!

Onda maženje samoзато што си мали беба

не бре.Onda maženje samo![]()
Nego, ljubljenje?не бре.
фуј то.
ја не знам шта ти мислиш да је биоскоп али то ти је оно кад седнемо и гледамо филм и крадем ти кокице.Nego, ljubljenje?![]()
Kad sma bio mlad i razvaljotka, u prošlom životuTi ionako to nikad nisi koristio, jeRi![]()
Može, ajde.ја не знам шта ти мислиш да је биоскоп али то ти је оно кад седнемо и гледамо филм и крадем ти кокице.
Bolje da si koristio i malo kasnije, kad smo se sreliKad sma bio mlad i razvaljotka, u prošlom životu

Ovaj sve odradi sam. Tvohe samo da zapališ cigaru posle.Eto, za 2000 kupim kilo i po ćevapa, najedem se ko čovek