Lorelaj92
Elita
- Poruka
- 17.048
Ljulja bato od sinoć, jake krivineZbunila si me sa ovim duplim porukama. Pomislih da sam nešto pio jutros![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ljulja bato od sinoć, jake krivineZbunila si me sa ovim duplim porukama. Pomislih da sam nešto pio jutros![]()

Zbunila si me sa ovim duplim porukama. Pomislih da sam nešto pio jutros![]()

Dlake, jerry?Otpušavao kadu.

Ali smo zato na autobusu videli da piše Lasta!Nismo videli i ne možemo da komentarišemo.![]()
Ćude!ова бамби иначе лаже чим отвори лаптоп само да знате
Znači ja nikada ne lažem aaaaw, znala sam!ова бамби иначе лаже чим отвори лаптоп само да знате
Nema krivina. Samo pravo. I ako ima, ispravljamo ih.Ljulja bato od sinoć, jake krivine![]()
Onaj citat ne vodi nigde. A zamalo opet da me zezneš.Kakve duple poruke?
Možda te od sinoć drži još![]()
![]()
не куцаш са лаптопа је лиZnači ja nikada ne lažem aaaaw, znala sam!![]()
Naša ljubav je čista destrukcijaMoraš da prođeš prvi check-in
Posle toga ako te zagotivimo, nahebala si![]()
Nikako da skontam šta je Lastra.Ali smo zato na autobusu videli da piše Lasta!
Opet je u delirium tremensu, pa sve vidi duplo?Kakve duple poruke?
Možda te od sinoć drži još![]()
![]()
Snowko će da dahće, to znam unapredJa cu da te predstavim.
Ovo je Strki. Ona je mocna i kao dlakava.
Nas bivsi Supermoderator i najgenijalnije i najotkacenije bice koje je ikada hodalo ovim prostorima.
I mnogo je lepa. Nemoj posle da mi se zaljubljujete i da hodate za njom i dahcete kao manijaci.

I ja kucam samo sa mobilnog!не куцаш са лаптопа је ли

Znamo, tako je za sebe rekla da ima krive noge ko fudbaler.ова бамби иначе лаже чим отвори лаптоп само да знате
Libela po kičmi, pa se ispravi samo sve!Nema krivina. Samo pravo. I ako ima, ispravljamo ih.![]()
Ja mislim da je on vec dahtao. : )))Snowko će da dahće, to znam unapred
Znači, naš zaštitni znak pored duda su i dlake,![]()
Hoćeš da nazoveš firmu Lasta, pa se setiš da je već zauzeto, pa bi onda da je nazoveš Astra, ali i to zauzeto i onda staviš Lastra, to je toliko glupo da nema šanse da je zauzeto.Nikako da skontam šta je Lastra.![]()
не куцаш са лаптопа је ли

Objeda!Znamo, tako je za sebe rekla da ima krive noge ko fudbaler.
Iznenađena sam, nikad ne bih to od njega očekivala!Ja mislim da je on vec dahtao. : )))
Nisam sigurna, ali sobzirom koliko dugu kosu ima Strki mora da je i ko nje bilo kike, cmoke, kike, cmoke.
је л рекла и да има мале сисеZnamo, tako je za sebe rekla da ima krive noge ko fudbaler.
Daaa, a inace je poznat kao samozatajan.Iznenađena sam, nikad ne bih to od njega očekivala!![]()
Nisam od crnog pet... crne nedelje.Opet je u delirium tremensu, pa sve vidi duplo?