Tamburiks
Poznat
- Poruka
- 9.305
Pišem - neopredeljenaUh, teško pitanje.
Imam i nemam, nekad nosim nekad ne.
Nekad šetam poKući u pidžaminekad spavam kad mi zima baš, a nekad spavam samo u vešu, majici.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pišem - neopredeljenaUh, teško pitanje.
Imam i nemam, nekad nosim nekad ne.
Nekad šetam poKući u pidžaminekad spavam kad mi zima baš, a nekad spavam samo u vešu, majici.
Omg što lupašVidiš, ni tu nemam, a ta mi verovatno bude i najpotrebnija.![]()
moram zapisati. Ja samo pidžamu pripremilaOmg što lupaš
I ja imam za bolnicu ceo set novih svari, leškir papuče, bademantil, pidžama zimska, letnja, neseser, sve sve![]()
Zavisi koliko nakrivo nasađena tog dana i od stanja termoregulacije njenog tela.Pišem - neopredeljena![]()
Osiguranje su mi već podigli jer sam drugog zamalo smestio u pidžamu.Kako znaš? Imaš neku dojavu za osiguranje?![]()
Idi u pic, smejem se naglas u 2 sata ujutru hahahhahahah nije smešno ali je smešnoOsiguranje su mi već podigli jer sam drugog zamalo smestio u pidžamu.![]()
I posle ja lupamOmg što lupaš
I ja imam za bolnicu ceo set novih stvari, peškir, papuče, bademantil, pidžama zimska, letnja, neseser, sve sve![]()

Samo ti još fale potrepštine za bebu i spremna siOmg što lupaš
I ja imam za bolnicu ceo set novih stvari, peškir, papuče, bademantil, pidžama zimska, letnja, neseser, sve sve![]()

Razumem je. Probala sam jednom i jedva sam se otpetljala. Majica je zakonPidžamu nosim kad je baš hladno ili kad sam bolesna.
Inače spavaćice
Uvijek se sjetim Žard koja je pisala da je spavaćice guše jer joj se popnu za vrat![]()
I ja se zamotam u to čudo i digne mi se, upletem se, zapetljam se, u čvor me svežePidžamu nosim kad je baš hladno ili kad sam bolesna.
Inače spavaćice
Uvijek se sjetim Žard koja je pisala da je spavaćice guše jer joj se popnu za vrat![]()

Logično. Kako svima ne završi oko vrata, to mi nije jasno.Pidžamu nosim kad je baš hladno ili kad sam bolesna.
Inače spavaćice
Samo ti još fale potrepštine za bebu i spremna si![]()

Obuci jednom pa isprobaj osećajŠta sanjate kad vas napadne spavaćica?Neki horor ili?
![]()

Nije isključeno, nego nemam.Obuci jednom pa isprobaj osećaj![]()
Da, nek prepriča posleObuci jednom pa isprobaj osećaj![]()
Sad te zamišljam kako ideš u radnju da kupiš spavaćicu i pitaš prodavačicu da li možeš da probaš, da vidiš jel tvoj brojNije isključeno, nego nemam.![]()

Mora da spavate nemirno.I ja se zamotam u to čudo i digne mi se, upletem se, zapetljam se, u čvor me svežepa se borim usred noći sa demonima spavaćice, neka me slobodne još malko.
![]()

To može i da se isproba?Sad te zamišljam kako ideš u radnju da kupiš spavaćicu i pitaš prodavačicu da li možeš da probaš, da vidiš jel tvoj broj![]()
Da prepriča kao za one krpeDa, nek prepriča posle![]()

Pa ako ti ne bi bilo čudno da tražiš u butiku da isprobašTo može i da se isproba?Žao mi bacati pare zbog jednog nošenja.

Što jednog? Možda ti se svidiTo može i da se isproba?Žao mi bacati pare zbog jednog nošenja.

Bilo bi prezabavno, taj osećaj ne može da se prepričava lepo dok se ne iskusi...ono kad se raspetljavaš i iznerviraš usred noći kad ti ispadaju neki delovi tela ., a ti ne možeš sve lepo na mesto da vratiš, pa se svađaš sa dotičnom vidljivom, a nevidljivom silom.Da, nek prepriča posle![]()

Mi o spavaćiciMora da spavate nemirno.
Kako se meni ne diže![]()