Lorelaj92
Elita
- Poruka
- 16.490
Pe-šes-sedam komaTa pojela hahahahha

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Eto nas!Jednom mi rođaka kao klinka zaglavila u nekom telefonskom razgovoru sa dečkom 3 sata i kad su njeni pukli, oteli joj fon, ona vrištala "Ali imam nešto važno da mu kažem!".![]()

To je sve do tebe. Ko još ustaje zbog mandarina iz kreveta...Mene tačno one mandarine boost-ovale, nadrogirale, drmnulo me na euforiju.![]()

Evo, spremamo se već drugi sat.Vi još ne spavate?![]()
Nisam ja, zeka je.To je sve do tebe. Ko još ustaje zbog mandarina iz kreveta...![]()
Želim vam uspeh u sledećem satuEvo, spremamo se već drugi sat.![]()
Rastajemo se 3 sata ajahahahahhaEvo, spremamo se već drugi sat.![]()
Kao da nećete piskarati ujutruRastajemo se 3 sata ajahahahahha

Serpenti voli da iz trećeg pokušaja ide na spavanje.Rastajemo se 3 sata ajahahahahha
Ja sam uglavnom dobra i idem iz prve osim kad nisam.Serpenti voli da iz trećeg pokušaja ide na spavanje.Neka sad kaže da sam je permutovao sa Pepe.
![]()
Može biti i ne mora da znači pravilo.Ja sam uglavnom dobra i idem iz prve osim kad nisam.![]()

Pojavim se kad najmanje očekuješMože biti i ne mora da znači pravilo.![]()
Još malo pa ćemo oblačimo garderobu za ustajanje, kakve pidžameOdoh, da ne bude da virim dok oblačite pidžame![]()

Nisi u Bugarskoj da nam prilaziš s leđa.Pojavim se kad najmanje očekuješ![]()
Ma da. Može kafa i doručakJoš malo pa ćemo oblačimo garderobu za ustajanje, kakve pidžame![]()

Nisi u Bugarskoj da nam prilaziš s leđa.![]()
Neeeeeeeeeeeeee. Imam jednu ako me udari auto pa da mi moji donesu u bolnicuVi imate pidžame?!![]()

Vidiš, ni tu nemam, a ta mi verovatno bude i najpotrebnija.Neeeeeeeeeeeeee. Imam jednu ako me udari auto pa da mi moji donesu u bolnicu
Sirotica, nikad obučena, pere se svaki mesec za svaki slučaj![]()
Uh, teško pitanje.Vi imate pidžame?!![]()
Kako znaš? Imaš neku dojavu za osiguranje?Vidiš, ni tu nemam, a ta mi verovatno bude i najpotrebnija.![]()