Lorelaj92
Elita
- Poruka
- 16.439
Oooo, dobro veče, lakyyyyy noćyyyyyyU pozi umornog kosača![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Oooo, dobro veče, lakyyyyy noćyyyyyyU pozi umornog kosača![]()

Ovako nešto sam punio hidrociklinom do vrha i preko flastere.Ja sam imala duboku pukotinu kože na kažiprstu kod nokta na jagodici koja je strašno bolela i nikako nije htela da zaraste jer sam stalno kvasila. Ma mesecima je trajalo, malo za zatvori, ma opet zine, mogao si da vidiš koliko duboko doseže. I meleme i kreme i flastere, ma sve moguće. Sve dok nisam krenula propolisom, od tada nikada više se nije otvorilo to mesto, a par meseci mi haos pravilo to. Glupost, a bolelo me baš i remetilo me.
A ti sve pišeš hot dop stopSad će Žardinjera mislit da hot dopujem kad se sad javljam![]()
Sad će Žardinjera mislit da hot dopujem kad se sad javljam![]()

Prstići joj se umorili od pritiskanja blok blok blokA ti sve pišeš hot dop stop![]()

Teško eeePrstići joj se umorili od pritiskanja blok blok blok![]()
Kakva ironija, kažiDa li iko misli o Bogu više od nas na temi...![]()
Stavio sam tri tačkice.Kakva ironija, kaži![]()
Donela gazdarica juče danas ne znam ni ja kadImaš jelku napolju?To nismo primetili.
![]()

Ja nijednom nisam to napisala! To Pepe piše, počeo si da nas miješašA ti sve pišeš hot dop stop![]()

Ja nisam izlazilaJa sam bila dobra, za tebe se ne zna.![]()
![]()

Kako i trebaJa sam napravila balans, polubogougodnog izgleda, a bogougodnog ponašanja, balans se mora znati.![]()

Ne verujem da će se ugojiti do sutra, al' videćemo.Ugasili se
Joj mokro napolju, padala ledena kiša izgleda
Donela gazdarica juče danas ne znam ni ja kad
Slikaću sutra veče, baš je mini i mršava nešto.![]()
I jesam jednom danas.Ja nijednom nisam to napisala! To Pepe piše, počeo si da nas miješaš![]()
Jesi, nisam napisala stop sigurno.. pogledaj u pretraziI jesam jednom danas.Ali sad nisam.
![]()

Da budimo Bebicu hahahahahhahah aj da ćutimo malko za promenu, a?Još samo 16 stranica pa da budimo Bebicu.![]()

Pa zezam te da jesiJesi, nisam napisala stop sigurno.. pogledaj u pretrazi![]()

To sam ja pisala stopJesi, nisam napisala stop sigurno.. pogledaj u pretrazi![]()

Mislim da neće da može.Da budimo Bebicu hahahahahhahah aj da ćutimo malko za promenu, a?![]()