Kćerka Direktora Cirkusa
Legenda
- Poruka
- 70.774
Joj kako će vam Minka sa Trebevića sići, opaaa, pada 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a?Ako poginem zahvalite Herojku za preporuku, dobar!!
Putni pravac. Pravi si izabrao.
Daleko bilo..kao da smo mi ovde neki...alkoholičari...

Osvježimo se zajedno
Pozov' me...tri trojčice, dvije dvojčice...
Samo ozbiljno. Cimanje STOP.

Pukovniku nema ko da piše?Više zaebancija, nije baš da je to moj stil muvanja![]()

Kol'ko vas je da ne pijete kafu - nisam znao ni da ima ljudi koji ne piju kafuNe pijem kafu ali me majka naucila je skuvam dok sam jos bio u osnovnoj školi.
Kuvao sam društvu dok sam bio na fakultetu, drugarica mi rekla da mogu da se ženim![]()
Pijem kafu, ali često odem na "kafu", pa naručim pivoKol'ko vas je da ne pijete kafu - nisam znao ni da ima ljudi koji ne piju kafu
Sta vi sto ne pijete kafu onda narucujete kad sjednete "na kafu"?

Ne budi ljubomoran što tebe nisam muvalaPukovniku nema ko da piše?![]()

Šta se dešavalo juče?Kad ste kod tih kafa, evo jedne.
Sjeo da se pocastim, juce je bio znacajan dan.
TeškoeNe budi ljubomoran što tebe nisam muvala![]()

Nisam te muvala samo zato što nisi bio tuTeškoe![]()
Jao, srce siNisam te muvala samo zato što nisi bio tu![]()
Pa vidio si da sam krenula redom, tako da spasio si seJao, srce si![]()

Ne bas juce, nego prije 5 god. na jucerasnji dan - su me rastavljali i uspjeli da me sastave, prilicno uspjesnoŠta se dešavalo juče?
Crni Prika, šta ti je bilo?Ne bas juce, nego prije 5 god. na jucerasnji dan - su me rastavljali i uspjeli da me sastave, prilicno uspjesno.
A, to jeNe bas juce, nego prije 5 god. na jucerasnji dan - su me rastavljali i uspjeli da me sastave, prilicno uspjesno.

Nisu mogla g... na da idu napolje, pa su doktori morali malo da se dohvate vodoinstalaterskog poslaCrni Prika, šta ti je bilo?
Najvažnije je da su te opraviliNisu mogla g... na da idu napolje, pa su doktori morali malo da se dohvate vodoinstalaterskog posla. Princip je slican.