- Poruka
- 114.528
Ni ja ne jedem ribu ni jagnjetinu a znaš kako je dobro spremam!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Od jagnjetine ili ribe?Doduše nekad moram masku da stavim na nos da se ne bih ispovraćala
Meni je kafa božanska tekućina!Ma znam, šta tu ima komplikovano, ali ne volim ni miris, ni ukus, ni spremanje iste.![]()
Od oba!Od jagnjetine ili ribe?![]()
Već 40 god ne prestajem tome da se čudim.Meni je kafa božanska tekućina!
Nije od istog lika.Ako je od istog lika ne želim ni trejler da gledam
Ni ja ne jedem ribu ni jagnjetinu a znaš kako je dobro spremam!

A jedeš meso?Od oba!
Bukvalno mi se želudac okrene
Već 40 god ne prestajem tome da se čudim.
Je l se sećaš kad si je probala prvi put? Je l ti bila odbojna?![]()

Nije!Već 40 god ne prestajem tome da se čudim.
Je l se sećaš kad si je probala prvi put? Je l ti bila odbojna?![]()
Dosasde su mi te ekstremne boleštineNije od istog lika.![]()
Pojedine delove od pileta, svinje i govedaA jedeš meso?![]()
Probao sam nekoliko puta i kafu i cigarete i zaključio da treba veliki trud i rad da bi mi to prešlo u naviku. Tako da sam odustao.Nije!
Samo su mi rekli da će mi narasti rep i brkovi!
A onda sam zagledala odrasle koji je piju a nemaju ni rep ni brkove, te se nisam dala zajebati
Kafa je dobra, cigare nisu!Probao sam nekoliko puta i kafu i cigarete i zaključio da treba veliki trud i rad da bi mi to prešlo u naviku. Tako da sam odustao.Sa slatkišima i alkoholom nisam imao tih problema.
![]()

...tako da ću vam rado dati...ono što imam...Espresić sa dosta šećera.Znači sad znamo da curice nisi zvao na kafu![]()
Ovako sam tati jednom napravila kafu slučajno, bile zamijenjene posudice a ja nisam gledala.. i sva vesela ga nutkala da proba konačno da vidi je li dobraSo umesto šećera pomaže.![]()

Dančić
Kad se budete sledeći put opijali...pozov'te...imam nešto zaVas...opičeni ste, ali i slatki...baš kako volim...tako da ću vam rado dati...ono što imam...
Nemojte samo nešto da se ljutite...
https://i.postimg.cc/3xDDNGRx/20251127-144144.jpg
Baš se medeno smEješ...želim da te tako oborim na pod...javi se...šifra Razdrljeni beli mantil