Tamburiks
Poznat
- Poruka
- 8.839
Ma to je normalno.Sve si video i pritom sam trezna bila, zamisli me pripite ili pijane hahahahaha
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma to je normalno.Sve si video i pritom sam trezna bila, zamisli me pripite ili pijane hahahahaha
Ja tad nemam glavuMeni je tad samo taj neko u glavi, druge oteram u tri lepe![]()
Ja se sećam zimovanja u srednjoj školi, Kop, napolju -25 a mi u nekoj buvari, simpi mi se napio, ja ga trezna nagledam i izašao on napolje, a za njih i on počne da zapomaže i da povraća, oduzeo se, a ja besna, zamalo ga nisam u sopstvenoj povraćki ostavila,Jao sad se setih zadnje žurke gde mi se to desilo
Kuku meni
Lik je imao nadimak Demon
Mada je fini
Čak i lep
Al brate joj
Od tad ne pijem rakiju
A žao mi što ga nisam navukla na tanak ledMa to je normalno.Pa moraš postavljati ljudima granice. A nije da im postavljaš satarom.
![]()
Zato zreba il fa su svi pjani ili svi trezniJa se sećam zimovanja u srednjoj školi, Kop, napolju -25 a mi u nekoj buvari, simpi mi se napio, ja ga trezna nagledam i izašao on napolje, a za njih i on počne da zapomaže i da povraća, oduzeo se, a ja besna, zamalo ga nisam u sopstvenoj povraćki ostavila,![]()
Nisi strpljiva.A žao mi što ga nisam navukla na tanak led![]()
Zlatno pravilo pijančenja.Zato zreba il fa su svi pjani ili svi trezni
Ja pristala sa jednim da se stiskam jelte stiskavac beše NG srednja škola, merkali se celo veče, prišao leppo, ja pristala.A ja tad muškarce teram u pm koji i pokušaju da mi priđu hahahahajaja obožavam![]()
Ma ne volim da se majem sa budalama, vređa mi Inteligenciju i gubim vremeNisi strpljiva.![]()
Da se zajedno valjamo u povraćkama hahahahahaZato zreba il fa su svi pjani ili svi trezni
ŠtetaPa nisam ja ni rekla agresija, nego da sam surova i da ih bez uvijanja odjebem.![]()
Ne znamo, nismo te još videli treznuMada i trezna imam ta muda, samo malo više damski uvijeno, ali poruka je ista i direktna.
Zakaj, treba svakom ko me traži da mu dam?
Ne znamo, nismo te još videli treznu![]()

Šteta, bre, što nisi agresivnaZakaj, treba svakom ko me traži da mu dam?
Pa bio bi to trocifren broj moj Hećo.![]()
Jesam vam pričala kad mi poznanica (nije drugarica, nismo se gotivike nešto) celu noć povraćala u kupatilu i pametnaDa se zajedno valjamo u povraćkama hahahahaha![]()
U seksualnom smislu jesam ako si to mislio, ali samo prema onom koji me dojmi.Šteta, bre, što nisi agresivna
Joj, mene ovde niko ne razume, ne mogu 'vako radit'!!!