Kafić Priče iz prošlog veka VI - Čajanka ispod duda 🧸🍵

Jao sad se setih zadnje žurke gde mi se to desilo
Kuku meni
Lik je imao nadimak Demon:zcepanje:
Mada je fini
Čak i lep
Al brate joj
Od tad ne pijem rakiju
Ja se sećam zimovanja u srednjoj školi, Kop, napolju -25 a mi u nekoj buvari, simpi mi se napio, ja ga trezna nagledam i izašao on napolje, a za njih i on počne da zapomaže i da povraća, oduzeo se, a ja besna, zamalo ga nisam u sopstvenoj povraćki ostavila, 😂😂😂

Ja se sećam zimovanja u srednjoj školi, Kop, napolju -25 a mi u nekoj buvari, simpi mi se napio, ja ga trezna nagledam i izašao on napolje, a za njih i on počne da zapomaže i da povraća, oduzeo se, a ja besna, zamalo ga nisam u sopstvenoj povraćki ostavila, 😂😂😂
Zato zreba il fa su svi pjani ili svi trezni

A ja tad muškarce teram u pm koji i pokušaju da mi priđu hahahahajaja obožavam 😂
Ja pristala sa jednim da se stiskam jelte stiskavac beše NG srednja škola, merkali se celo veče, prišao leppo, ja pristala.
Kad on poče da koluta pratičima, reko de si poš'o, još ti oči nisam videla dobro u ovoj tmini ti oćeš prstićima gde ne treba, reko aj ćao. Poljem gabpvim pićem koje sa dohvatila i odem. Posle on šalje poruku, svakako ja nisam ni planirap da te ženim, reko povređen ego, jako sam žalosna, plakym ja sve između nogu što me ti nećeš ženiš.

Girl What GIF by MOODMAN

Da se zajedno valjamo u povraćkama hahahahaha 😂😂😂
Jesam vam pričala kad mi poznanica (nije drugarica, nismo se gotivike nešto) celu noć povraćala u kupatilu i pametna 🤦🏻‍♀️ zapušila labavo.
Ujutru kad se malo otreznila, ja reko što si labavo jado zapušila?!
Sad ćeš ti da kopaš onu papriku koju si povraćala po lavabou!
Kad ona meni ni pet ni šest, kaže Nisam ja povraćala, ti si! 😂😂😂
Reko e.sad si najebala, ja je izvučem i zaključam u kupatilu 😂

A ja je slikala kako spava na jastuku po kom bljuckala celu noć, kosa ulepljena tenk nije mogao da je pomeri do podne 😂

Back